February hair

 

 

Hej hej

 

I dag var jag förbi goa Ida och fick nytt hår isatt (samarbete Blonde/Hairtalk). Alltid så trevligt att prata bort en stund i frisörstolen. Går så mycket snabbare nuförtiden bara med Hairtalk mot när jag gjorde keratinfästen (som tog typ en hel dag). En förlängning/förtjockning med detta tejphår går på nån timma! (Plus tid att färga utväxt etc då). Skonsamt dessutom, mitt egna hår börjar ä n t l i g e n återhämta sig (nu klipper man ju inte håret så mycket när man ska ha i extensions, det blandar sig bättre då, därför det lite tuffsiga utseendet :))

 

 

Körde på samma färger som sist, mörkare brunt under, lite ljusare brunt över och en och annan ljusare slinga runt ansiktet. Blandar sig bättre efter en tvätt så ni får några nya bilder om ett par dar om ni är nyfikna. Testade ”plusfästen” denna gång, med hår på hela fästet så man inte ser klisterlappen och mörkare en bit mot hårbotten. Tror det kommer bli toppen i mitt tunna hår.

 

 

 

Klippte det en bit, trivs så bra i denna längd! Och så lite rufsiga lockar på det ” som om man vaknat så här snygg i håret – lockar” 🙂

I kväll blir det räkmackor och tidigt i säng. Känner mig under isen igen, med halsont. Inte alls nån lust att bli sjuk nu, i morn ska jag ut på date-nigt med min man <3

 

KRAM

 1. Bella skriver:

  Jag med vill det! Hur länge sitter det i? Vad kostar det? Vad heter hårsalongen? 🙂

  1. Blonde! Klicka på länken (Ida) så hittar du. Pris beror på hur mkt/långt/etc just du behöver så det kan jag inte svara på men kontakta Ida så hjälper hon dig. Man flyttar upp fästena ca var 7-9:e vecka kanske och jag brukar göra det ca 3 ggr innan jag byter. Kram

   1. Bella skriver:

    Tack!
    Men du om man vill ha med clips, de kan man ta ur när man vill va? För det är väl bara att klämma dit?

    1. Ja clips är som hårspännen liksom 🙂 kram

     1. Bella skriver:

      Tummen upp! 😀

 2. Sara skriver:

  Fynderar också på att sätta i hairtalk, men en fråga! Kliar det mkt när fästena har kommit ner lite? Hälsningar Sara

  1. Näää känner dem inte alls!! Rekommenderas varmt. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..