ANNONS

Godaste fuskdesserten nånsin!

/

Heeej

Icas Chokladfondant med salted caramel. Nu har jag bunkrat frysen så nu kan jag tipsa er om dessa, haha. Har gjort misstaget att tipsa först och sen åkt för att handla och mötts av tomma hyllor och personal som ”nää vet du de sålde slut i förmiddags, vet inte vad som hände, värsta rushen” typ. Och de här är sååå galet goda så skynda er och köp på er några!!

Köpte dessa till alla hjärtans dag eftersom det var en vardag och nån måtta på tiden i köket får det ju vara i bland och detta är verkligen den perfekta desserten att ha i frysen och ta fram vid oväntat besök. Bland det godaste jag ätit. Perfekt konsistens och smaken får 10p! (Finns som vanlig chokladfondant också men dessa var snäppet vassare).

Värmes ca 18 min i ugnen och serveras med en klick glass (Sias vit choklad var klockren till) och några bär. Tadaaa. Värsta proffsdesserten med minimal arbetsinsats och omöjlig att misslyckas med.

KRAM

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00