ANNONS

Födelsedagsfirande, igen :)

/

Hej hej

Uppe med tuppen i dag, trots att barnen sovit borta så vi hade chans till sovmorgon.. Jag vaknade 06.35?! Så onödigt! Men vaknar jag kan jag inte somna om. Lika bra att fånga dagen! Vi var bortbjudna i kväll men de blev sjuka så nu har vi en blank dag utan planer.

Förra lördagen firade vi med familjen i efterskott. Blev så bortskämd med en massa paket och blommor högt och lågt <3

Bjöd på tortillapizza (som gästerna fick plocka i hop själva med vad de ville på, smidigt när man är många) och ”Catarinatårta” (ni vet hon som vann Mästerkock, hennes signatur-tårta). Väldigt gott alltihopa!

Skriver ner receptet på tårtan strax. Nu frukost!

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00