Finns Crisp knäckebröd

 

 

Hej hej

 

En frukostbricka dukat för en. Jag äter ju klassiska Finn Crisp till frukost i princip varje dag, och nu har de även kommit med en ny serie knäckebröd. Jag har testat ”Knäcke” (som har en mild och rund rågsmak) och ”Eko Surdeg” (som har en lite kraftigare och mustigare smak). Riktigt goda båda två, favoriten blev den lite mustigare smaken, särskilt i hop med ost, kokt ägg, lite salt och en klick krämig majjo, mmmm. Väljer alltid allra helst hårt bröd till frukost. Känns fräscht och mättar på ett skönt sätt.

 

 

 

Tar mig ofta en paus på förmiddagen och äter frukost i lugn och ro, och man äter ju med ögat också så jag dukar alltid lite mysigt oavsett om jag är själv. Med små medel lyxar man lätt till vilken vardagsfrukost som helst. Pressa lite blodapelsinjuice (finns ingen godare juice och hempressat ska det vara), häll kaffet i en fin kanna och lägg upp lite frukt och pålägg så man kan sitta och plocka lite med frukostmackorna och äta länge.

 

Mer inspo från Finns Crisp hittar ni HÄR!

KRAM

LOADING..