ANNONS

Köttfärspizza med tryffelpeccorino

/

Hej hej

Sitter här i sängen och jobbar undan lite i väntan på Greys Anatomy, Micke och killgänget har invaderat nedervåningen och kollar på en krigsfilm. Inte min typ av film. Inte för att jag är välkommen ändå haha.

Åt sååå himla god mat i kväll. Barnen jade en hel hög med kompisar över efter skolan så jag kokade storkok köttfärssås (som de åt med pasta). Gjorde ett lass av den HÄR. Sen gjorde Micke och jag tortillapizzor och toppade med bla den och de blev helt galet goda!

Köttfärspizza med tryffelpeccorino
1 st
1 tortillapizzabröd (santa maria, obs det finns speciella gjorda för pizza)
3 msk god pizzasås
70 g riven mozzarella
150 g köttfärssås
15 g riven tryffelpeccorino

Lägg tortillabröden på bakpappersklädd plåt. Bred ut tomatsås och strö över mozzarellan. Toppa med köttfärssen och strö över finriven tryffelpeccorini. Grädda i ugnens, 250 C, 7-10 min tills pizzorna fått fin färg. Servera med en god sallad till.

Nä nu börjar Grey´s så jag säger hej då för nu. Hoppas ni har en fin kväll!

KRAM

1
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00