Hipp hipp hurra!

 

 

GRATTIS

min älskade fina 6-åring i dag!

 

Väcktes med sång och paket och frukost på sängen i morse. Skakade som ett asplöv i vanlig ordning när han öppnade paketen, han blir så till sig <3 Och så glad, tjoade och tackade och var så nöjd så nöjd. Pokemons är det som gäller hos den här killen men blev även överlycklig över en egen sån HÄR!! (adlink).

 

 

Hoppade i nya kläderna och fixade födelsedagsfrillan. Ser nästan ut som en mjukglass i håret också haha, matchigt!

 

 

Nu råkade visst Sebbe ha turen att få något meeeegasuuuperoooomööööjligtsvååååårfångat pokemonkort i paketet från Olivia så det var en hyfsat avis storasyrra här hemma och sura miner, men efter lite lirkande och fjäskande så skulle de visst ha gemensam vårdnad om kortet och allt var frid och fröjd.

 

 

Båda iförda nya kläder HÄR (adlink) i dag, älskar vårnyheterna och färgerna!

 

 

Inte det lättaste att slita sig och gå till förskolan men det gick tillslut. Nu ska jag städa undan och pimpa tårtor här och sen ta mig ett b a d (det händer ungefär var 5:e år) lägga en ansiktsmask (missa inte rabatten HÄR) och måla naglarna med ett nytt gellack (utan lampa) jag tänkte testa. Och kanske ett varv med BUS (brun utan sol), DENNA (adlink) är absoluta favoriten!! Ger färg direkt, luktar gott och går att använda på hela kroppen och ansiktet och ger snygg brun färg. Bästa bästa. Tips!

 

KRAM

 1. Lena skriver:

  Är bus-sprayen lätt att få jämt? Sprayar du dig själv på ryggen? Går en snabbt in i huden, jag gillar inte när man känner sig lite kladdig.

  1. Jag brukar spraya mig själv (men ibland får Micke assistera bak) men använder den främst i ansikte/dekolletage. Den går snabbt in, efter en liten stund kan man sminka sig/ lägga sig utan att det kladdar.

 2. Jenny skriver:

  Grattis till söta gossen!
  Tänkte tipsa dig om en BUS som är fantastisk; St Tropez self tan express. Man ser exakt var man smörjt så resultat blir perfekt! Tips tips 🙂

  1. Tack tack. Denna sprayar man så den behöver inte smörjas ut och den ger färg direkt så man ser var man sprayat också (som en salongs-spraytan), verkligen den bästa jag testat! Men spar ditt tips, tack.

   1. Jenny skriver:

    Aha! Kan du inte filma hur du sprayar? En gång provade jag ett spray (annat märke) som inte heller skulle smörjas ut men blev så härligt flammig

 3. Stort grattis till söte Sebastian!! Hoppas han får en toppendag! ❤

 4. Grattis till sonen!

  En liten fråga, den silvriga korgen som står bredvid eran kamin, var är den ifrån? 🙂

  1. Tack tack. Köpt på Väla i någon inredningsbutik för säkert 5 år sen, minns inte namnet dessvärre. Kram

 5. Anna skriver:

  Grattis Sebastian! Vad härligt, sååå viktigt i den åldern : ). Hoppas ni får en fantastisk dag. Angående nagellack måste jag bara tipsa dig. Du kanske redan testat men om inte så tycker jag du ska. Dior, jag använder bara deras nagelprodukter numera och jag har testat många kan jag lova. Jag har tidigare inte varit så noga med nagellack och även använt skadliga produkter. (Det ledde tom till att naglar lossnade från nagelbädden – hemskt)) Dior har en ”aprikosserie” som är snäll och vårdande. De färgade nagellacken är snälla och sitter jättebra. De har även ett gelliknande överlack (ingen lampa bara ett tjockt jätteblankt överlack) som gör att naglarna ser salongsbehandlade ut i en vecka efter egenbehandling. Dessutom har de fantastiska färger. Lite dyrt, men många går ju på salong tröstar jag mig med, jag har svårt att hinna det och tycker jag hittat ett bra sätt att få fina naglar. Ha en fortsatt härlig sebbedag. Kram

  1. Tack tack! Tusen tack för tips, behöver något skonsamt och hållbart jag med!! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..