Mejk & påskris

 

 

Godmorgon!

 

I går var jag ut på landet med pappa för lite inköp. Stannade bla till på Mejk (som är som ett litet Ullared ungefär, typ samma produkter men mkt mindre). Letat efter några rejäla kvistar att ha mina tunga porslinsägg i men är ju så allergisk mot allt (pollen). Hittade dessa konstgjorda videkvistar som får duga tills jag hittar något jag tål.

 

 

Det är ju snart påsk så jag pimpade direkt så vi hinner njuta lite innan påsken är över. Ska börja med lite goda påskbak i veckan också så ni får lite tips inför påsk och samla ett inlägg med godaste påskmaten.

 

 

Nu fångar vi dagen! Har en hel radda inlägg på g i dag 🙂

 

KRAM

 1. Kommer du ihåg vad kvistarna kostade? Är ute efter just såna och lurar på att åka dit…men såg att Nilles hade 60 cm långa för 50 kr/st

 2. Pillan skriver:

  Jag är också pollenallergiker, så jag kör trollhasselkvistar till påskris 🙂 tack för inspirerande blogg och för svaret om toppen fr Gina t, hänger i min garderob nu 😉

 3. Fina videkvistar. Har letar efter såna fejk, tål inte de riktiga heller. Såg att Rusta hade men tog slut direkt. Ja ja satte lite fjädrar i Magnolian, det blev faktiskt snyggt.

  Kram

 4. Nu har jag äntligen beställt mina första 2 ägg… så fina!! kram

  1. Visst är de! Samlat ett tag och älskar dem. Kram

 5. Vilka otroligt söta ägg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..