ANNONS

Tacokorvgryta

/

Hej hej

Gjorde en mycket omtyckt korvgryta till barnen i helgen, vet inte hur många portioner de tog om! Själv kände jag absolut i n g e n smak (det tråkigaste med förkylningar!) så ni får helt enkelt lita på deras omdöme.

Tacokorvgryta
4 port

3 grillkorvar
1 pkt bacon
3 dl vispgrädde
ca 1/2 påse tacokrydda
salt & peppar
1 tsk socker
1 msk mjöl + 1/2 dl vatten

Klipp baconen i bitar och stek i en teflongryra. Skär korven i slantar och låt fräsa med. Häll på grädde och kryddorna och låt puttra några minuter. Blanda mjöl med vatten till en slät redning och tillsätt i grytan. Smaka av med salt & peppar.

Servera med ris.

KRAM

18
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00