Tacokorvgryta

 

 

Hej hej

 

Gjorde en mycket omtyckt korvgryta till barnen i helgen, vet inte hur många portioner de tog om! Själv kände jag absolut i n g e n smak (det tråkigaste med förkylningar!) så ni får helt enkelt lita på deras omdöme.

 

 

Tacokorvgryta
4 port

3 grillkorvar
1 pkt bacon
3 dl vispgrädde
ca 1/2 påse tacokrydda
salt & peppar
1 tsk socker
1 msk mjöl + 1/2 dl vatten

Klipp baconen i bitar och stek i en teflongryra. Skär korven i slantar och låt fräsa med. Häll på grädde och kryddorna och låt puttra några minuter. Blanda mjöl med vatten till en slät redning och tillsätt i grytan. Smaka av med salt & peppar.

Servera med ris.

 

 

KRAM

 1. Denna har jag precis lagat nu o blir kvällens middag! Andra gången jag lagar denna & nät barnen fick veta vad det blir ikväll blev de glada!

 2. Jenny skriver:

  Hej! Den här ska jag testa! Men är det verkligen bara 3 grillkorvar i? Tänker på att du skriver att barnen tog om flera gånger, räckte det ändå till hela familjen med 3 korvar i? Kram

  1. Bara barnen som åt så det räckte till flera barnportioner 🙂 kram

   1. Jenny skriver:

    Ok, men annars räcker det alltså till 4 vanliga portioner? Jag får testa helt enkelt, verkar hur god som helst! Mina barn är väldigt förtjusta i korv 🙂

 3. Hanna skriver:

  Supergod och lättlagad vardagsrätt! Tack för bra recept. Lexus och jag tog om flera ggr. Kram Hanna

 4. Jennie skriver:

  Redningen!

  Går det lika bra med maizena redning istället för mjöl och vatten??

 5. Lisa skriver:

  Testade denna ikväll. Mycket gott! Ungarna var lite skeptiska först, men när de fick höra att det var tacokrydda i blev det succé.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..