ANNONS

Kvällens status

/

Hej hej

Skåningarna åkte hem i morse och vi har precis kommit hem från svärföräldrarna som bjöd på god  påsklunch. Tårta till dessert som ni ska få recept på. Men nu räcker det med påskmat för i år (och definitivt med godis för de små). Tur det är några månader kvar till midsommar. Lustigt att man äter typ samma sak varje högtid här i Sverige.

Ska städa ut påsken nu, det lilla pynt jag hade.

En kopp värmande kaffe och värmande brasa och kanske en bit lakrits eller två innan jag städar undan äggen. Ute skiner solen samtidigt som snöflingor yr, verkligen aprilväder av alla slag denna påsk.

I veckan blir det fix med matrummet. Har måttbeställt en matta då den gamla blev för kort med det nya bordet och bordsskivan ska byta mot en bredare och oval i silestone som kommit nu, kommer bli såå bra.

Ska se om jag kan övertala Micke att köpa pizza i kväll nu när Tybble är öppet igen, men han ser lite mätt ut 🙂 Det känns ju som söndag i dag och då hör det till! Wish me luck. Sen blir det nog Kvinnan på tåget, såg I.T. i går, helt ok 3/5. Eller några avsnitt av Westworld, även om jag tycker den är lite väl skum.. Oavsett så somnar jag nog tidigt, ett trött gäng här efter en intensiv och rolig påsk. Studiedag i morgon så barnen är lediga (=hoppas innerligt på sovmorgon).

Just ja, vår städfirma ska stänga efter april så nu letar jag ny med ljus och lykta. Har ni några bra, duktiga, pålitliga och prisvärda bolag att rekommendera så tar jag gärna emot tips. Här eller maila mig (victoria@matplatsen.net). Tack!

KRAM

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00