Rosa start på dagen

 

 

Godmorgon!

 

Vilken kort vecka detta blev, hann knappt blinka. Solen skiner, hurra, det blåser halv storm, inte hurra. Blåst är mitt värsta väder. Kallt, varmt, soligt, snöigt – jag gillar alla väder så länge det inte blåser en massa.

Jaja jag hinner nog knappt utanför dörren i dag ändå så jag njuter av att solen skiner utanför 🙂 Började dagen med att svänga i hop en dessert som behöver några timmar i frysen. Rosa tema i dag, på både dessert, kläder och fredagsbuketten.

 

 

Ska addera lite mer rosa i form av nagellack nu också. Ska bara göra klart lite jobb som har deadline och skicka in sen ska jag svara på alla era frågor i kommentarerna jag inte hunnit med denna vecka och recept från Tapas-kvällen ville ni ha, det ska ni få! Och fredagsdrinken såklart.

KRAM

 1. Kikki skriver:

  Glad fredag i efterskott från ett allt annat än snöfritt Luleå. Men solen skiner fast det är kväll…

 2. Marie skriver:

  Underbara energigivande blogg =)! Rosa är min favvo och igår hade vi 7 årskalas till min tjej och då bjöd vi bl a på dina rosa dammsugare – inte lika snygga men övning ger färdighet ;). Tack för en superblogg!

  En liten fråga bara: har du tips på bra restauranger i Barcelona? Restauranger för 13 pers, därav 5 barn i åldern 5 mnd till 9 år ( några mer vilda än tama ;))

  Ha en fin lördag <3 Kram Marie

  1. Tack för rara ord, så glad jag blir!
   Jag har inte varit med barnen i Barcelona så jag har inte riktigt tänkt i de banorna men på favorit-tapasrestaurangen brukar det vara stora sällskap och även barn, Cerveceria Catalana. Kram

 3. Älsk på toppen,=) trevlig helg fina du …

 4. Lisa skriver:

  VIlka delikata hallon och vackra färger !!!
  Här är en till som HAAAAAAAAAAAAAATAR blåst , fyyy!

 5. Annika skriver:

  Vilken söt tröja!!

  Desserten ser god ut och buketten var ljuvlig. Glad fredag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..