Grekiska kolgrillsbaren 


Hej regniga måndagkväll!

Sitter uppkrupen i soffan med en kopp kaffe och kollar nya avsnitt av Suits (äntligen säsong 5 på Netflix!) medan regnet öser ner, men tidigare i kväll var jag ute och åt med Sofia & Stina på nya Kolgrillsbaren här i krokarna. Kul med något annat än bara pizzerior i närheten och det var faktiskt grymt gott! 


Jag åt laxspett med chiliaioli och grillad citron, mums. En bättre måndag!

Kram

 1. Annika skriver:

  Äntligen lite glada !! Harvey – Vi ses i afton… 🙂

 2. Ja Grekiska kolgrillsbaren är närmaste lunchställe för oss här på Södermalm så där äter vi ibland. Är helt okej men tycker ändå grekisk mat är dåligt med smak. Grillad citron är så gott och det gör vi ofta hemma. Lyxig måndag, saknar att kunna göra så men mina arbetstider just nu kräver att jag sover kl 9 senast och då blir det ingen utemiddag eller alkohol på vardagar, dricker ju i och för sig nästan aldrig längre ändå och mår så bra av det….

 3. Malena skriver:

  Tipselitips! Suits tom säsong 6 finns på Dreamfilm!!

   1. Malena skriver:

    Nej, tyvärr inte.

    1. Synd! Föredrar den serien med text, tycker man tappar mkt annars. Får vänta in den på netflix 🙂

     1. Sandra skriver:

      Har inte säsong 5 funnits på Netflix länge? Väntar oxå på säsong 6 med text

     1. Jag tar oftast bort texten, tycker de översätter engelska och framförallt amerikanska riktigt dåligt. Framförallt uttryck som inte går att försvenska.

     1. Malin skriver:

      Föredrar också med text. Man hänger ju inte med i juridiken annars plus att de är så rappa i replikerna., men tycker det funkar med engelsk text så har sett season 6 också. Tips är billions om du inte sett. Smart serie med bra dialog och skådespelare. Såg precis klart season 2.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..