Blue in cashmere

I samarbete med Davida

 

 

Heej

 

Känner mig blue på lite alla möjliga sätt i dag, men inte deppig för det 🙂 Gillar att känna mig lite så där låg ibland, nedstämd utan egentlig anledning, tända doftljus, lyssna på musik och gråta en skvätt åt nyheterna eller avsnitt av valfri tv-serie. Skyller nog på vädret.

Har klätt mig i mjukaste cashmere, har man en gång haft det på sig så är man såld. Mjukare finns inte. Räddningen i detta burriga väder också.

 

 

Visar två blå favoriter, denna ljusblå tröja med ponchokänsla (finns HÄR) och en mörkt marinblå som går lite omlott framtill (svårfotad men ni ser bättre på produktbilden HÄR).

 

 

Med koden matplatsen15 får ni 15 % på hela sortimentet hos Davida (t.o.m 2 maj)!

 

KRAM

 1. Anna skriver:

  Hej igen, på cashmeretemat; har du tips på hur man tvättar bäst? Jag har kört ullprogram, orkar inte kemtvätta eller tvätta för hand, med Y3 tvättmedlet. Jag tycker att plaggen efterhand noppar sig. Nåt tips? (Jag tvättade en burberry cashmerehalsduk på det sättet, inte bra alls, krympte – trots 30 grader – och blev stel.) ledsamt… // kram

 2. Anna skriver:

  Så fint! Cashmere är så fantastiskt. Vill bara ha det numera. Har en FK-hoodie i cashmere, min hemmamyströja nr 1. Har beställt ponchovarianten från Davida nu. One size, får se hur det blir på lilla mig… Älskar verkligen Marlenepumpsen, funderat på dem länge. Har dock breda fötter över ”tåknogarna” (kalle ankafötter). Pumpsen ser smala ut, är det så…? Ha en fin dag, kram

 3. Linda skriver:

  Snygga tröjor! Men jag undrar vilken storlek ni har på fjäderlampan i bakgrunden….?? 🙂 Står just i valet och kvalet om jag ska köpa medium eller large….

 4. Anette skriver:

  Du är alltid fin, blir så sugen på att handla eftersom jag gillar din klädstil. Kanske ska slå till på den där marinblå, snygg med annorlunda snitt mitt fram. Är inte så smal som du men har vanligtvis 36/38 eller S ändå.
  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

 5. Maria skriver:

  Hej!
  Vart är de fina skorna ifrån?
  Tack för en fin och inspirerande blogg

  1. Tack vad kul att du gillar! Pumps från by Malene Birger. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..