ANNONS

Skaldjursplatå

/

Godmorgon!

Här har jag legat vaken sen 6 för att någon snarkade (det brukar han inte så jag är inte van) puttade och vände och försökte med öronproppar men det var kört, klarvaken. Resten av huset sover fortfarande så jag har passat på att beta av mail i 2 1/2 h (inkorgen är överfull!) och nu redigerar jag bilder. Har massa goda grejer på g som jag testat i veckan! I går åt vi en skaldjursplatå som var fantastisk. En favoriträtt helt klart. Serverade olika såser till och 2 olika pajer. Och champagne i glaset. Lyxig fredag!

Rensar-dag i dag! Själv med barnen men de ska få hjälpa till. Städade sina rum exemplariskt i går och belönades med varsin fredags-present som de lekte så himla fint med ihop resten av dagen så det var värt varje krona. I dag rensar vi garderober och lådor tänkte jag. Vi har gårdsloppis i området om några veckor så jag förbereder redan nu. Kom och köp 🙂

Hörs under dagen!

KRAM

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00