Mingel & rosa bubblor

 

 

Godmorgon!

 

I går hade jag tjejgänget här på lite mingel, bubbel och shopping. Vi har snart loppis i vårt område och jag bjöd in tjejerna till lite pree-loppis här hemma så de fick prova och shoppa lite. Bjöd på rosa bubblor (Rivarose), fyllda krustader, jordgubbar, godis, chips med brillat savarin och smaksatta Evian (så söta flaskor!) under tiden. Bubblet var en riktig hit, föll för flaskan som är så tjusig (ni kanske också sett reklamen på instagram?) men det var bland de godaste rosa bubblor jag provat!

 

 

Satte mustascher (drinkmarkörer) på glasen, bästa tipset att håla reda på sitt eget när man minglar runt och ställer i från sig det 🙂

Krustaderna fyllde jag med mjukost och gratinerade. Ena sorten med jalapenoost (smakar som jalapeno poppers) och den andra med ädelost och en klick marmelad. Gratinera i 225  tills osten bubblar och fått lite färg.

 

 

Mysig kväll!

Trött i dag. Inte pga bubblet utan liten kille som var uppe med näsblod i natt, blev inte många timmars sömn (har såå svårt att somna om på natten, kommit med åren). Låter honom sova ut lite nu innan förskolan medan jag plockar undan från gårdagen och svänger ihop en paj.

KRAM

 1. Alltså, du gör allt SÅ SÅ fint! Älskar din blogg och tittar in här varje dag! Tack för all inspiration! Stor varm kram♥️!

 2. Blir alltid så glad och inspirerad när jag läser din blogg och ser dina fina bilder! Kram

 3. Blev alldeles törstig av bilderna på bubblet, men det visar sig inte finnas så lättillgängligt. Inte ett enda bolag nära mig har den. Trist.

  1. Enkelt att beställa, finns sällan saker inne på mitt bolag som jag ser och blir sugen på men då beställer jag (kostar inget extra och går på ett par dagar), så enkelt! Kram

   1. Jo, det vet jag ju att det går, men det är så skönt att bara slinka in på vägen hem och plocka upp en flaska när andan faller på. Kanske ett storstadsfenomen av bortskämdhet.. 🙂

 4. Åh det ser helt underbart ut! Älskar hur du kan få allt att se så fint och mysigt ut 🙂 Jag och min sambo ska ha en födelsedagsfest för honom på lördag och jag har inte känt mig särskilt inspirerad men nu känns det mycket bättre! Tack för alla underbara tips! Kram

 5. Bästa under dagen är att titta in på din sida. Vilken inspiration du ger mig. Önskar dej en underbar dag.

  1. Men vilka gulliga kommentarer som haglar in i dag, vad glad jag blir!!! Önskar dig detsamma. Kram!

 6. Har också en son som blött näsblod på nätterna. Det var nästan alltid vid tre på natten som jag vaknade av att han skrek -mamma, bloooood! Tycker det är jätteläskigt med näsblod, så jag hade alltid svårt att somna om sedan. Hoppas att ni får sova i natt. 🙂

 7. Älskar din blogg! Så fina och goda recept alltid! Mustascherna har jag också, de är roliga, men prova att sätta dem längst uppe på glaset istället, då ser det ut som man har en musche när man dricker. Fånigt, men roligt Fast det kanske du redan visste om, i min familj är det bara jag som tycker det är roligt hehe.
  KRAM Ida

 8. Haha ooh nu har jag alltså bläddrat 40 sidor o äntligen hittade jag jalapeno crustaderna som jag hade nånstans i bakhuvudet att jag sett recept på här.. Tack för det, ska bli spännande att prova imorron 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..