Outlander

 

 

Godmorgon

 

Serietips till alla som missat denna – se Outlander! Det finns 2 säsonger på Netflix, jag såg klart det sista avsnittet i går. Säsong 3 kommer efter sommaren tack o lov. Sååå bra. Fast säsong 1 var bättre än säsong 2 tycker jag. Men spännande i slutet. Hoppas på en grym 3:e säsong!

Meeen nu måste jag ju har något nytt att följa 🙂 Några tips? Vilka är de top 3 bästa ni sett??

KRAM

 1. Du hade inte sett Skam va? Bara gör det, du kommer inte att ångra dig! Annars gillar jag House of Cards och The fall om jag ska tipsa om tre helt olika men bra serier.

 2. Kolla in Shameless på Netflix. Den amerikanska versionen. Grymma skådespelare! Finns än så länge fyra säsonger.

  1. Shameless är grymt bra! Jag har sett alla 7 säsonger (Netflix och Dreamfilm! The Knick (2 säsonger) är riktigt bra, tror jag såg den på HBO? Har varit sjuk några dagar nu och plöjt hela säsong 4 av Mr Selfridge på Netflix, jag gillar alla säsonger skarpt. Någon annan tipsade om Grace and Frankie, har sett alla säsonger och den är kul!

  2. Ja håller med. Brukar inte gilla se serier men denna är så bra. Man får skratta, gråta, vara förbannad osv.

 3. Fauda på Netflix. Ge det två avsnitt…spännande!!! Och Shooter och Designated Survivor på Netflix.

 4. Billions, Sherlock Holmes och Broadchurch (1:a säsongen) Den andra säsongen går ju nu på TV 4.

  1. 3e säsongen är det väl som går på tv4? I allafall finns det tre, har sett klart alla tre, håller med om att de är bra.

   Men säsong två brukar oftast bli nån mellansäsong då man bygger upp för säsong 3.
   Så mina tre:
   Sherlock
   Billions (finns 2 säsonger, som vanligt första bäst)
   Girls

   suits finns högt men den har du ju sett så behöver inte rankas…

 5. Vi har nog sett alla uppskrivna serier och det har du säkert också! Däremot började vi kolla igår på Frankie och Grace, inte hört om den innan men den verkar rolig och väldigt annorlunda mot serier vi brukar följa i alla fall 🙂 Handlar om två kvinnor i 70-årsåldern vars män berättar att de vill skiljas för att gifta sig med varandra! Bara sett första avsnittet men det var kul i alla fall 🙂

 6. big Little lies med nicole Kidman, reese whitherspoon, alexander Skarsgård – så himla bra serie med härliga omgivningar fastän lite otäck emellanåt

 7. Se big little lies (HBO) med bl.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård. Finns en säsong på 7 avsnitt (om jag minns rätt). Så himla bra! Tråkigt dock att det är en miniserie men har läst att det kan bli aktuellt med en uppföljning.

  Annars är nog mina topp tre Gossip girl, Dexter och… orange is the new black eller true detective säsong 1.

  1. Sett BLL, superbra!! Och gossip girl älskar jag! Fastnat lite i Orange, för ge det ett försök till kanske. Tack för tips! Kram

 8. House of cards! Har även påbörjat the Good wife en gång, men kom av mig. Ska ta upp den, tyckte det lilla jag såg var jättebra! Annats gillar jag Billions oxå som någon fler skrev.

     1. Kanske mobilappen som inte är uppdaterad här, ska försöka i tv:n sen!

     2. jaaaa i datorn fanns de, weeeee. Här ska plöjas säsong 7 pronto!! tack tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..