Koh Phangan

 

Hej från Stockholm

 

Checkat in på favoriten Kung Carl för i natt (samarbete). Favvo hos fler dock, fullbokat i morgon så vi byter hotell då.

 

 

Middag i kväll blev på Koh phangang (Östermalm). Sist vi var uppe försökte vi gå dit utan att ha bokat bord och fick vända i dörren, nu bokade vi i god tid och fick lätt coolaste bordet. En egen tuk-tuk!! Succé från start till slut. Grymt god mat, kul upplevelse med all denna inredning och plötsligt blev det storm/regnoväder och kortslutning (kolla filmklipp på instastory) och dessutom trevlig personal. Lampor och fiskar all over the place. Kul ställe! Rekommenderas varmt. Köpte med oss varma chips to go fast vi var proppmätta och sen slank vi in på 7 eleven och köpte så mycket snask vi orkade bära.

 

 

 

Nu ligger vi i hotellsängen och kikar på finalen av Let´dance med ett glas bubbel som sällskap. Uppdatering: Let´s dance hann ta slut innan jag blev klar med detta, nu rullar Unknown på 4:an (grymt bra film) och Micke ligger bredvid och snarkar (!?). Att han somnar innan mig har nog inte hänt sen.. ja jag vet inte? Vi har varit tillsammans nästan 15 år och detta var nog första gången det har hänt. Nästan oroväckande… Ni vet när barnen somnar tidigare än vanligt och man ”oj hen är kanske sjuk” och lika säkert som amen i kyrkan vaknar de upp med feber dan efter – lite den känslan får jag. Men att Micke skulle vara sjuk händer ungefär lika ofta som att han somnar innan mig, EN gång har han varit riktigt förkyld på dessa år. Spännande fortsättning följer i morn..

 

 

Jag ska luta mig tillbaka och kika på filmen nu iallafall. Grymt sköna täcken, så sköna så jag var tvungen att maila och fråga var de kom i från sist vi var här och köpte samma hem till oss 🙂

Godnatt!

KRAM

 1. Annika skriver:

  Hej!
  Undrar var din fina blus kommer ifrån?

 2. Helene skriver:

  Så mysigt hotell vi har bott där flera gånger men kan också tipsa om Crystal plaza i nästa kvarter. Grym svit! Vi förnyade våra löften där. Fantastiskt med egen jacuzzi på rummet och grym frukost på rummet.

 3. Anne skriver:

  Vad underbart ni ser ut att ha det! Kram.

 4. Vill såååå gärna veta var sådana härliga täcken kommer ifrån ????
  Fortsatt underbar vistelse i Stockholm! !

 5. Julia skriver:

  Så fina bilder!! Vilken modell är det på kameran?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..