Nu snackar vi heldag! 


Heeej 

Kikar ni på ESC just nu? Jag gör! Men innan det har vi hunnit med en dag som kändes som typ 3. Vaknade tidigt och njöt av god frukost innan vi checkade ut från Kung Carl. (Ska kolla upp vad täckena hette, såg att ni undrade) 


Tog en promenad genom humlegården i jakt på pokemons och bilen. Hade parkerat under en lina med lampor där fåglarna verkar suttit på rad i natt och varit dåliga i magen så att säga.. såg knappt ut genom rutorna! 


Ser ut som jag checkat ut från Akademikliniken men tvärt om har jag nog skaffat några nya (skratt)rynkor under helgen.

Flyttade väskorna till nästa hotell och åkte vidare till Grönan där vi körde en heldag. Satsade på varsitt åkband och tänkte att det inte är så mkt folk så här års men tji fick vi. Barnkarusellerna var ok men där vill ju knappt våra åka längre. Vilda musen och Kvasten etc är det som gäller och där var det drygt 30 min kö till varje attraktion. (= man hinner inte så många och åkband blir onödigt dyrt). 


Åt lunch på ”Kryddhyllan”. Bra faktiskt! God mat, både för vuxna och barn. 


Betade av ca 6 h innan alla var nöjda, glada och redo att ge sig av. 


Hade bokat bord på Läckerbiten kl 18 så vi gick direkt dit (ja jag veeeet, namnet! Men barnen älskar detta ställe). Men först ett stopp på vägen dit vid Drottninggatan efter önskemål från Olivia <3 Mäktigt, tårarna droppade. Så många fina hälsningar och så mycket laddade känslor. 

Checkade in på hotellet och till vår (min) stora glädje var här värsta mellouppladdningen. Allsång, försnack och ESC på storbild, bord fyllda med snacks och flaggor a la greenroom och allmän g r y m stämning! Stannade dock bara några timmar sen var det trötta barn och läge för att se resten på rummet. Så här ligger vi nu bland snackspåsar, en och annan drink to go och snarkande smårtingar. En bättre lördag <3


Inte riktigt Mickes musiksmak kan man väl säga.. Men han får stå ut. 🙂


(Grymt goda popcorn för övrigt!) 

Näää nu har alla somnat!? Det här börjar bli en vana, nu är det jag som väcker Micke. Själv har jag inga planer på att somna innan omröstningen är klar. Har faktiskt iiiiingen aning om vem som tar hem det, ingen solklar utstickare i mina ögon (öron) så det blir spännande detta.

KRAM på er!

 1. Ulle skriver:

  Hej!
  Varför bytte ni hotell?
  Kram

 2. Emma skriver:

  Hej! Alltid lika kul att kika in här! Vad är den fina blåa jackan från? Nyfiken på om ni bokat någon resa till sommaren? Vi har också sunwing Sandy bay som stor favvo men i år kör vi en chansning och testar obc på Cypern! Kram du är bäst

  1. Tack vad glad jag blir! Jackan från Lindex. Bokat Cypern Sandy bay i sommar! Kram på dig

 3. Amanda skriver:

  Så snygg väska 🙂 Var e den ifrån? 🙂

 4. Gillade Belgien, Norge och Ungern. Svag för etnomusik!

 5. Åh nej då ska jag också sitta uppe till omröstningen är klar minsann Hade just tänkt gå o lägga mig men glöm det. Hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..