Min 40-årsdag

 

 

Hej hej

 

Håller på och gå igenom sommarkläder och plockar fram semesterkläderna från Afrika igen och kom på att jag ju inte berättat om min födelsedag än? Jag fyllde ju 40 (29/1) när vi var där och överraskades med en riktig heldag med minnen för livet!

 

 

Väcktes med tårta och sång och paket och order om att vara påklädd och redo för en dag på vift. Pirrig som ett litet barn 🙂 Efter frukost med bubbel (från Åse & Daniel, tack <3) bar det i väg ut på landet. Åkte länge genom små byar och möttes av nyfikna ögon och barn som sprang längs med bilen överallt. I en by hade det varit bröllop och alla invånarna var festklädda och ute på gatorna med hög musik och firade. Så häftigt!

 

 

Kom tillslut fram till vattnet där det visade sig att en båt skulle ta oss vidare. Får erkänna att jag egentligen inte är så bra på det här med överraskningar, gillar att veta vart vi ska och ha kontroll, så lite nervös kände jag mig (milt uttryckt), hehe.

 

 

Kom fram till en liten sandbank mitt i ingenstans som visade sig vara destinationen. Gulp 🙂 Denna lilla ”ö” fanns bara några timmar om dagen pga tidvattnet och var alltså en liten ö av mjukaste blöt sand med vatten runt om och ingenting mer. Som att vara ute bland molnen i en dröm eller på månen typ. Som en fantasi. De satte upp ett litet solskydd åt oss och lämnade oss sen. Där spenderade vi några timmar ensamma, korkade upp bubbel att skåla i, fick facetima med nära och kära som ville gratta och sen badade vi och solade vi och bara njöt.

 

 

 

Vid lunch blev vi hämtade med båten igen som tog oss över till en annan ö där vi skulle äta. De hade gjort så finit med blommor och grejer för vår (min) skull i hyddan och måltiden bestod av nygrillade humrar och krabbor som man fick banka med klubbor (Sebbe åt som en h ä s t – mest för att det var så kul att banka sönder dem antar jag) och helgrillade fiskar med sås och ris. Så gott!

 

 

Lite senare for vi hemåt mot huset igen där det rustats för kalas. Jag hade fått önska maten av kocken så det bjöds på olika humrar, gratinerade och grillade. Piffade till oss och hade en mysig festkväll.

 

 

 

Som sagt, ett minne för livet. Kunde inte fått en bättre 40-årsdag. Tusen tack för detta mina fina vänner och familj som fixade och bjöd mig på mitt livs födelsedag <3 Love you!

 

 

KRAM

 1. Var kommer den fina klänningen ifrån

 2. Mia skriver:

  Ser härligt ut! Undrar över om du gjort något inlägg över senaste ggr du var i NY. Har inte för mig jag sett det och alltid kul med tips!

 3. Annika skriver:

  Så underbart!! En fråga: Jag letar efter ett halsband med en fågel på och jag har sett på någon bild på din blogg att du har ett liknande halsband. Var har du köpt ditt halsband? Önskar dig en trevlig dag!

  1. Det fick jag i 40-årspresent av grannfruarna, märket heter Emma Israelsson. Kram

 4. Ser helt underbart ut!Vilken upplevelseFantastiskt med sådana vänner!! Tror inte jag har läst om sin senaste NY resa heller eller har jag missat det? Kramar till Dig❣️

  1. Det minneskortet gick tyvärr av på mitten, försökt lämna in det men fick inte att rädda. Sååå ledsen över det! Har några få bilder kvar jag hann ladda upp, tar det vid tillfälle. Kram

 5. Åh wow!! Det låter verkligen som en oförglömlig dag, häftigt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..