Kvällens plus och minus och två serietips

 

 

Hej hej

 

Plockade in en bukett syrener från vår lilla buske. Passar på innan de blommat över. Doftar helt fantastiskt och har den perfekta ljuslila nyansen, den allra finaste syrenlila jag vet.

Det fick bli räkmackor framför Grey´s Anatomy till middag. Yeay! Vardagslyx. Det var kvällens plus. Kvällens minus är slingan som cirkulerade högst upp i bild med ”Telia slutar sända 5:an den 8:e juni”. Morr!

 

 

Köpte hem Max färdiga majonnäs på burk. Väldigt god, lite trött på Hellmanns som jag alltid använder annars. Denna var lite sötsyrligare liksom. God som omväxling och passade väldigt bra till just räkor.

Ska lägga mig tidigt och plöja serier i sängen sen, helt färdig efter fighten med flugorna i morse. Har två serier jag följer nu som jag verkligen rekommenderar.

The Arrangement (HBO) – Megan Morrison, en vacker, ung skådespelerska provspelar för den kvinnliga huvudrollen i en storfilm mot Kyle West, en av världens främsta actionfilmstjärnor. Kyles mentor är Terence Anderson, som driver självhjälpsorganisationen Institute of The Higher Mind. Megans askungesaga tar en oväntad vändning när hon erbjuds ett kontrakt som kan förändra hennes liv för alltid… (Sägs att den handlar om Tom Cruise och Katie Holmes men det är nog inte bekräftat ;))

Tretton skäl varför (Netflix) – Serien handlar om Clay Jensen som får ett paket med tretton kassettband inspelade av klasskamraten Hannah Baker som begått självmord. På banden berättar Hannah att det finns tretton olika skäl till varför hon tagit sitt eget liv.

Får nästan singla slant om vilken jag ska se i kväll. Önskar dygnet hade fler timmar!

KRAM

 1. anette skriver:

  vad använder du för räkor?
  Kram Anette

 2. Tack för tipset om majonnäs, brukar också köpa Hellmans när jag inte gör egen men MAX majonnäs var jättegod. Visste inte ens att den såldes i mataffären.

 3. Annika skriver:

  Jag ääääälskar allt som doftar! Som syrener, liljekonvaljer, liljor osv.

 4. Åh vad gott med räksmörgåsar, vattnas i munnen bara jag ser bilderna.
  På Coop i Lund har dom supergoda räksmörgåsar (brukar kallas räkor i trängsel) 🙂
  Många tycker att det är för mycket räkor på, men man kan aldrig få för många räkor.
  Ett tips om du inte har testad det innan, vilket jag nog tror att du har, så är det Kavli citronmajonnäs, ett måste för mig på räksmörgåsar.
  Fast jag känner mig ibland lite bakvänd för många tar först majonnäsen och sen räkorna för att dom ska bli på plats.
  Men jag gör tvärtom, så behöver man inte ta på majonnäsen förrän man ska äta.
  Kram <3

 5. Jag tittar också 13 Reasons Why just nu, väldigt bra! Har sett första avsnittet på Stranger Things (Netflix) och vill ser mer men den är aningens läskig så jag vågar inte titta själv så det får bli ihop med maken 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..