40-årskalas x 3

Inlägget innehåller annonslänkar

 

 

Hej hej

 

Vilken lyckad fest i går, sååå himla kul vi hade. Åt och minglade och dansade i timmar tills fötterna blödde (bokstavligen) och avrundade med ett riktigt nattaskrovmål på McD (d u b b e l qp & co – bästa ”medicinen”) och efterfest. Gick hem efter att solen gått upp.

Marcus, Ante och Nygren som fyllt 40 hade bjudit in alla vännerna från förr på fest och middag på Nivå i stan, och det kändes verkligen som förr när man kände allt och alla en kväll ute på krogen. Kände mig som 20 igen! När jag vaknade i morse kände jag mig snarare som 85.. Men det var det värt 🙂

Vi var ett gäng par som gick samman och köpte killarna varsit presentkort på AGs med plats vid ”chefs table” med mat & dryckespaket och varsin flaska Famous Grouse med egen etikett. Sen köpte jag en himla massa pynt och pimpade presenterna med, vi har äntligen fått en kalasaffär till Örebro där man kan köpa heliumballonger mm så jag gick all in.

 

 

 

Ehm.. såg nog inte ut som coola svala 20-åringar på dansgolvet ser jag utan snarare pantertanter a la Helt Hysteriskt men ack så kul vi hade!

Och undrar ni kanske över outfiten så hade jag klänning och smycken från H&M och väska från Mulberry och på fötterna bästa dansa-hela-natten-sandaletterna från Tamaris (på rea HÄR)

(att fötterna blödde beror på att jag fick en glasbit i tån, inte skorna hehe).

 

 

I dag blir det inte många knop. Pizza och horisontalläge som sig bör.

KRAM

 1. Åsa skriver:

  Mycket fin outfit, var kommer halsbandet ifrån.

 2. Helene skriver:

  Så fin outfitHåller med om skorna inte ofta man kan dansa hela natten utan att få ontVad använder du för locktång när du fixar till håret? Jag har prövat att göra lockar med plattången men tycker det är då svårt. Kram

  1. Tack <3 Vad kul, bästa köpet!! Jag använder en vanlig locktång men lockar uppifrån och ner. Kan absolut inte med plattång! Kram

 3. Mysan skriver:

  Åh maaj gaaad vad det låter som en rolig fest! Känner att jag med hade behövt få komma ut och känns mig som 20 igen

 4. Anna skriver:

  Jag måste bara få fråga: Hur kan du vara så mager? Skulle jag äta allt det du äter skulle jag ha rullat fram!

 5. Gittan skriver:

  Gillar din blogg riktigt mycket men måste undra, gör du aldrig något utan att göra det till ett samarbete tex ett frisörbesök och nu detta?!

  1. Nu är ju detta mitt yrke, mitt företag och jag måste tjäna pengar precis som säkert du gör på ditt jobb också! Ha en fin kväll. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..