Tävling!

I samarbete med K-salat

 

 

Hej hej

 

Vi packade i hop barn och mat, filtar och picknickgrillen och tog en långpromenad i Oset. Slog oss ner vid vattnet och tände grillen, la på ett gäng olika korvar och satt vid vattnet och njöt av solen. Spelade sällskapsspel, åt och drack gott. Vilket fint sommarminne!

Korv med bröd och räksallad fick sällskap av bearnaise-potatissallad. Mums!

På hemvägen stannade vi till vid nya hamnkrogen på en paus så det hela slutade med att det blev över en mils promenad. Så skönt! Hoppas på fler soliga dagar och picknickväder nu.

 

 
 

 

Nu har jag en grym tävling åt er här. Ni kan nämligen vinna följande:

1.a pris 

– En webergrill smoked joe ca värde 749kr
– Produkter från K-Salat för 8 pers
– Presentkort på ICA till kött och goda grejer man kan grilla för 8 pers

2:a pris

– Produkter från K-Salat för 8 pers
– Presentkort på ICA till kött och goda grejer man kan grilla för 8 pers

För att vara med och tävla vill jag att ni svarar på:

– Vilket år grundades K-salat?
– Vem skulle du vilja bjuda in till en grillfest och varför?

Tävlingen pågår t.o.m 12.00 på onsdag 5/7.
~ OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD ~

Vinnarna är kontaktade via mail.

LYCKA TILL!

 1. 1937. Givetvis vill jag grilla med min man och våra fyra döttrar samt min syster med man och dotter. Vilken tjejliga <3 Ingen sommar utan grillning

 2. Lida skriver:

  K-Salat grundades 1937, och om jag skulle hålla i en grillfest skulle jag ha min sambo där, tillsammans med våra vänner som hittills bjudit oss då vi saknat grill. Min mamma måste också få vara med, ingen gillar grillfest som hon!

 3. Det var 1937

  Vi är ett gäng som sjunger karaoke och har väldigt roligt tillsammans.
  Skulle vara roligt att överraska dom på en grillmiddag.
  Det är en skön blandning från hitlistor,hårdrock, dansband, 50-talslåtar… ja det mesta och åldern från 30-snåret upp till 70.
  Jag fixar middagen enkelt med hjälp från k salats potatissallad och goda röror och Ica.

 4. K-salat grundades 1937.
  En mormor vill sig gärna med barnbarnen gotta, jag vill dela allt med Oliver som är åtta. Hans föräldrar och bröder får vi inte heller glömma – de kommer säkert min goda grillfest berömma!

 5. Det grundades år 1937 i Köpenhamn.
  Jag skulle vilja bjuda min sambo, nuvarande särbo på en grillkväll. Då han flyttade från mig redan i maj för jobb på annan ort och till min både glädje och besvikelse så har han fått förlängt till nyår. Detta innebär 80 mils distansförhållande 5 månader extra tyvärr. Då han kommer hit och träffar mig skulle jag så gärna vilja dra ihop våra närmaste vänner för en hejdundrande kväll tillsammans. Dels hinner han träffa alla men sen så får vi en kväll själva med om vi träffar resterande på en och samma kväll. Men vad är en grillkväll utan en grill? Vår nuvarande lågpris-grill sjunger på sista versen och en grillkväll utan grill är ju som att äta plankstek utan oxfilé! Så jag hoppas kunna överraska honom med detta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..