ANNONS

Tanumstrand 2017

/

Hej hej bloggisar

Vad har ni för er? Det är semesterstämning bland kommentarerna, ekar ganska tomt 🙂 Tycker det är så kul att höra från er. Berätta gärna vad ni har för er! Hur ser sommaren ut?

Vi har precis lämnat ett regnigt västkusten, riktigt busväder i dag. Charmigt på sitt sätt. Hade ovanligt tur med med vädret i år annars, vi har varit här några gånger nu och det brukar i princip alltid regna. Istället har vi haft ett par dagar med strålande sol. Badat (nåja Sebbe har badat), fiskat krabbor, ätit skaldjur och njutit av solnedgångar och havsutsikt. Spelat Chicago varje kväll hela veckan, det = semesterfeelings!

Hyrde varsin stuga i stugbyn, Wallentins fick den stugan vi hyrde för nästan 10 år sen med fam S, lite kul. Inte mycket som förändrats där (lite uppfräschning av stugorna vore nog på sin plats). Skippade att köpa hem frukost i år och åt på hotellet, riktigt god hotellfrukost (och jag är kräsen med hotellfrukost). Åt även buffén där till middag en kväll, också gott och framförallt väldigt trevlig servitris. Pluspoäng!

En kväll strosade vi in till Grebbestad och åt på Grebys (tack för tips). Hängde på låset när de öppnade kl 18.00 OCH bokade bord, hehe. Ville inte missa detta. Pinfärska skaldjur och gassande sol med havet och ett myller av glada semesterfirare som sällskap. Bästa sommarkvällen denna sommar.

 

Solen gick ner när vi gick hem, såå vackert. (Inte långt att gå från Grebbestad till Tanumstrand, 20 min promenad kanske).

  

Jag doppade faktiskt inte ens tårna i vattnet, hörde någon säga att det var 18 grader och det göre sig icke besvär. Sebbe däremot verkar inte bry sig ett smack och gjorde bomben åt höger och vänster.

 

Även om det var fint väder ett par dagar så har kvällarna varit kyliga. Saknar den riktiga sommarvärmen.  Då när man kan sitta ute halva nätterna och slåss mot myggen, vrider och vänder sig i sängen för att det är för varmt att sova (ja jag saknar t.o.m det), tassar upp tidigt och intar morgonkaffet i skuggan för att det är för varmt i solen, packar ihop väskan och åker och badar och faktiskt doppar sig för att man smälter bort, blir sugen på glass som man knappt hinner äta upp för den smälter.

Nu har vi sagt hejdå till västkusten för denna sommar. Blickar fram emot en kalasvecka, Olivia fyller 10 på fredag och det vankas släktkalas och tårtbak. Det enda hon önskat sig är en heliumballong 🙂 (så jag måste komma på några bra presenter till en 10-åring, några tips??)

KRAM

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00