Ostig köttfärsomelett

 

 

Hej hej

 

Blev samma till lunch i dag, omelett med sallad med getost och jordgubbar/smultron. Mums!

Köttfärsomelett med ost
ca 4 port

6 ägg
1/2 dl vispgrädde
salt & peppar
smör att steka i
ca 2 dl köttfärssås (den HÄR blir såå god till detta)
1 påse riven cheddar & mozzarella (eller annan ost)

Vispa samman ägg, grädde och kryddor. Lägg en rejäl klick smör i stekpanna och häll på smeten. Stek omeletten färdig (peta lite i den under tiden och dra med en stekspade så äggsmeten rinner ner mot stekpannan), lägg gärna på ett lock på slutet. När omeletten är klar såklicka på varm köttfärssås och strö över osten. Låt stå under lock/folie en stund så osten smälter ordentligt. Server med en god sallad till.

 

 

KRAM

  1. Linda skriver:

    Tack för tipset! Jag har lite svårt för omeletter, tror det har något med konsistensen att göra. Men den här låter lovande så jag ska göra ett försök och se om jag gillar, har annars en sambo som säkert gärna äter upp min med :). Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..