Split, kylväska och grillkväll

Innehåller annonslänkar

 

 

Hej hej

 

Vi har precis avnjutit god grillmiddag på terassen. Ryggbiff, flankstek, vitlöksstekt broccoli, rotfruktspytt och olika såser. Nu ska vi kika på film. Velar mellan Moonlight, Logan, Gold eller Split, det blir nog Split. (Nån som sett någon av dem?)

 

 

Paket inslagna och klara inför kalasfredagen. Ska bara gömma dem också. (Sebbe får faktiskt också ett paket, tyckte det var tokigt innan jag fick barn att ge den som inte fyller något men sen fick jag 2 barn och då blev det som med mycket annat något helt annat än det man tänkt sig haha.)

 

Har sneglat på en tavla såååå länge som jag slog till på när det var rea för några veckor sen. Den står och väntar på att få byta plats med ”Cocktail”. Den går lite i rosa så jag ska smyga in lite såna detaljer till hösten.

 

 

Hittade en så bra (och söt) kylväska på Lagerhaus (blev ingen bra bild dock, solen sken så jag såg inget). Tycker de ofta är för små eller för grunda eller för stora, denna blir perfekt om man vill ställa ner en flaska vin och lite godsaker.

 

 

Blusen är en favvo, köpt HÄR. Ingen bra bild på den heller, haha.

Nä nu ska vi börja se filmen så klockan inte tickar i väg. Trevlig kväll på er!

KRAM

 

 

  1. Om du ledsnat på Cocktail köper jag gärna.

  2. Hej!
    Vore mkt uppskattat om du kommenterade hur du upplever storleken på kläderna du länkar till. Speciellt Odd Molly är svår i storleken. Vore bra att få en hint av dig eftersom plaggen du rekommenderar säljer snabbt slut. Tack för en jättefin blogg!!!

  3. Anette skriver:

    Jag har sett Split…..är nyfiken vad du tyckte om den. Kram Anette

  4. Såå fin topp. Vilken strl har du? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..