The Benedict


Godmorgon!

Hej från ett molnigt Barcelona = ingen stress att gå upp, vi ligger och drar oss i den sköna hotellsängen framför tv:n. Klurar på om vi ska beställa upp roomservice eller gå ut och leta upp frukost/brunch. 

I går gick vi till The Benedict och åt brunch (ganska nära hotellet). Det ligger precis vid det populära Milk som alltid har lång kö utanför. Var för hungriga för kö och läste bra recensioner på tripadvisor om The Benedict så vi testade det. Fick in maten på studs, de måste typ trollat fram den? Pluspoäng från tokhungriga resenärer som varit igång sen 04.00 och bara druckit ett glas Cava till frukost..  🙂

Eggs Benedict (perfekta), äggröra med stekt lök och stekt skinka (så gott!) och pannkakor (mja).


Gott ställe, rekommenderas absolut om man knte orkar stå i kö till det lite mer hypade Milk (detta var lika gott).

Strålande väder och stekhett (29 i skuggan) så resten av dagen spenderades vid hotellpoolen. Åt lite till, drack sangria, slumrade i solen, läste bok, drack mängder med bubbelvatten (ä l s k a r  det lite ”salta” bubbelvatten de har här, Vichy Catalan är favoriten.) Hade inte bokat nån restaurang för kvällen så ingen stress med tider att passa utan bara realaxade. Underbart!


Nä nu börjar jag bli hungrig, vi hörs lite senare.

KRAM

  1. Mysigt – njut av egentiden med varandra ❤️❤️. Har aldrig varit i Barcelona. Dags för en tripp med David i oktober kanske . Först Spanien med familjen snart men senare i höst kanske . Härligt med inspirationsbilder ❤️ Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..