ANNONS

Utgång = hemgång 

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Landat på svensk mark prick nyss. Jag brukar förespråka att ta taxi till/från flygplatsen i Barcelona. Tar ca 20 min och kostar ca 25 euro, smidigt och prisvärt dörr till dörr. I dag var det dock taxistrejk i Barcelona så vi fick ta flygbuss istället (en liten bit att gå + en miljard människor i kö pga ingen taxi att få tag i och en miljard människor skulle till flygplatsen). Fick åka ett par timmar tidigare men annars var det också smidigt (och kostade 5,90 euro/pp), bussarna gick var 5:e minut (ändå var det galen kö, en miljard I tell you!) och tog ca 40 min.


Kanske världens skönaste reseklänning, sitter inte åt nånstans. Finns

HÄR

 (vila) Och det nätta armbandet med rosett som jag är så förtjust i

HÄR

 (Ted Baker)


Flygplatsen är en av de bättre, fräsch och en del affärer (som tex mango, zara, burberry, Mc Donalds) utan att vara jättestor. Vilka flygplatser gillar ni bäst? Jag gillar Arlanda (mest för stämningen som så betingat infinner sig) älskar Köpenhamn (bäst bäst), tråkigast är NYC Kennedy eller nä förresten Örebro men man förväntar sig ju lite mer av NY. London/Heathrow är stort och fullt av minnen (jobbade där på ett café efter studenten – åt wienerbröd så jag gick upp 16 kilo på ett halvår. Ingen överdrift! Ska leta reda på en bild.) Paris flygplats var ingen hit heller men Qatar var riktigt maffig och modern. Råkade dock sätta på mitt internet där och 3 minuter tog det innan surftspärren på 500 kr var nådd. Hann öppna mailen och slå på fb, pang.Blev lite sena iväg från Barcelona då vi väntade på ett gäng resenärer som checkat in väskor men aldrig dök upp på planet (?)

men nu är vi äntligen påväg mot Örebro och kidsen <3 (så skönt att resa med handbagage, 15 min efter att vi landat satt vi i bilen) 

Hem och packa upp och packa om.  Upp tidigt i morn bitti igen och iväg. 

KRAM

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00