Middag i Garaget

Innehåller annonslänkar

 

 

Hej hej från Skaaaune

 

Vilket busväder dagen började med, vi som tänkte åka till Hembygdsparken och låta barnen leka av sig lite, hann ju knappt utanför dörren innan himlen öppnade sig. Fick svänga in på Busfabriken i stället medan det åskade och regnade. Satt och googlade matställen medan barnen lekte och bestämde oss för Garage bar i Höganäs (och när vi kom dit var det i stället stekhett- höll på att flyta bort i solen).

 

 

Hamburgarna var jättegoda men vi hade nog lite för höga förväntningar efter bilderna på instagram (tex deras milkshakes – på instagram toppade med alla möjliga godsaker som freakshakes – i verkligheten plain och ganska smaklösa). Lobsterrollen var tyvärr inte god alls, torr och full med selleri (jag avskyr selleri) och inte värd priset (195 kr), föredrar en klassisk variant med majonnäs. Men mysigt ställe och goda hamburgare som sagt och där fanns både vanliga pommes och sötpotatis. Extra plus för att man dels kunde beställa en ”kidsburger” och dels en ännu mindre pytteburgare ”toddler”, tycker barnportioner ofta är så onödigt stora – och dyra – särskilt som våra barn äter som myror.

 

(Jag har top från H&M, byxor House of Lola. Olivia klänning och Sebbe tischa från Molo HÄR – missa inte 15% EXTRA rabatt på all rea idag med koden EXTRA15).

Nu ska vi slå oss ner i soffan och kika på film. Det lutar åt Split (såg den aldrig sist när vi tänkte).

KRAM

 

 

LOADING..