Frukost & brunch i Barcelona


Hej hej

Ett par till Barcelonatips har jag. Vi åt frukost/brunch ute varje dag, uppskattar det mer än att äta hotellfrukost där man bor. Gillar att prova nya ställen. Fick tips om Picnic så det provade vi en dag. Beställer nästan alltid Eggs Benedict om det finns och Mimosa om det är semester 🙂 Tog även in en tallrik pannkakor/äggröra/bacon och delade på. 

Jättegott men baconen gick inte att äta. Totalt stenhårda/sega, det gick inte att tugga på dem. Men annars väldigt gott och det fanns mycket kul på menyn. 

Klänning H&M, skor Keds, väska Louis Vuitton, solglasögon Twist & Tango.

KRAM

  1. Fin klänning. Har du tips om bra BH för klänningar/tröjor med bara axlar? Hittar ingen som sitter riktigt bra…. :/

    1. Jag har en vrålgammal från HM som jag älskar, har tyvärr inget tips. Tycker oxå det är svårt!! Kram

  2. Hej! Är menyerna på restaurangerna i Barcelona bara på spanska eller står det på engelska också? Tack för fina tips!

  3. Hej! Tack för hjälpen med Asos klänningen 🙂 gjorde en beställning. Denna klänning är så fin också. Är den nyligen inköpt? Kram!

  4. Du är alltid så fin i söta klänningarDet roliga är att skulle jag gå på HM hittar jag inte en enda men du har öga och hittar så finaTack för att du delar med dig av dina Barcelona tips så kul! Kram till dig

  5. Tycker också så mycket om Barcelona. Snart väntar en liten semester i Köpenhamn. Ser fram emot dina tips utifrån eran tripp dit!

  6. Har du beställt klänningen från nätet lr köpt den i butik? Har letat o frågat i butik och dom hade aldrig sett den. Hittar den inte på nätet heller. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..