Kalasmiddag & tårtkalas

 

 

Hej hej

Vi har checkat ut från rummen och hänger vid stora poolområdet så här sista dagen. Flyget går 00.30 i natt. Jag kan omöjligt sova på flyg (vad vännerna än påstår, fine jag kanske tar en powernap ibland med öppen mun men det är max en kvart), det blir en lång natt. Hade tänkt redigera bilder från resan på flyget men dagen började med att min mac crashade!? Såg ut som den uppdaterade något en lång stund och sen bara stendöd, kolsvart, går ej att få igång. Nån Mac-expert där ute med tips? Bestämt mig för att förtränga detta och njuta av sista dagen i värmen men hemma i morgon kommer jag ju få p a n i k ! 

Såg några frågade vad vi åt på Olivias kalas, helt glömt svara på det. Vi gjorde det enkelt och beställde hemkörning, helt såld på det haha. Beställde en massa olika burgare och tillbehör från Burger Love (via appen Wolt som vanligt, påminner om 100 kr rabatt om ni anger promokoden MATPLATSEN).

Sötpotatispommes, vanliga pommes, cheesepommes, chilicheese, sallad, coleslaw och dippsåser. Och ett gäng milkshakes. Sååå gott! (Och så skönt att slipa stå i köket när man har kalas och gäster).

 

 

 

Men tårtan var hembakad! Receptet på den hittar ni HÄR, det är några moment men så värt det. Verkligen supergod!!

 

 Nu ska jag unna mig en GT mitt på blanka dan och läsa lite i min bok (hunnit 38 sidor på hela sommaren, livet och sällskapet är för trevligt här och nu helt enkelt.) 

KRAM

 1. Kajsa skriver:

  Hej! Vart kommer dina fina örhängen / guldringar ifrån?

 2. Anna skriver:

  Hej. Jättekul med dina tips osv. Men just detta var lite tråkigt då du inte informerar att wolt bara finns i Örebro och Stockholm…synd när man registrerat sig och inte kan använda. Tack annars för mycket inspirerande läsning och bilder.
  Mvh Anna

 3. Lina skriver:

  Härlig kalasmat! Välkommen hem till Sverige:)

 4. Mitta skriver:

  Måste bara fråga från vilken restaurang har ostpommesen 🙂

  1. sandra skriver:

   Burger Love 🙂

 5. M skriver:

  Wow, vilket matkalas!:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..