ANNONS

Tortillapizza

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Gårdagens middag blev tortillapizzor med extra allt (på min). En favorit här hemma, hos alla kors i taket.

(Tröjan i bakgrunden är förövrigt en favorit och ett av mina mest använda plagg, finns i korallrosa och svart för 120 kr HÄR)

På min hade jag förutom tomatsås och mozzarella även skinka, räkor, tonfisk, köttfärssås, oliver, ananas, kronärtskocka, gorgonzola och burkchampinjoner. Plus tryffelsalami, bearnaisesås och fefferoni. Som sagt, ALLT.  (Mickes är den som ser ut som ett slagfält av köttfärssås, barnen körde bara ost/skinka och oliver(s). I ett övervakat ögonblick satte Sebbe i sig en hel burk svarta oliver plus drack spadet!! No comments.

Bara att hiva på det man vill ha på och sen gräddar man dem 5-8 min i 250 C. Tadaaa. (Använd de speciella pizza-tortillabröden, hittar ni inte dem så funkar det med vanliga tortillabröd också).

Det är allt eller inget som gäller när jag äter pizza, antingen a l l t på i en salig röra eller en klassisk calzone.

Vad har ni på era pizzor??

KRAM

11
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00