Tortillapizza

Innehåller annonslänkar

 

 

Hej hej

 

Gårdagens middag blev tortillapizzor med extra allt (på min). En favorit här hemma, hos alla kors i taket.

 

(Tröjan i bakgrunden är förövrigt en favorit och ett av mina mest använda plagg, finns i korallrosa och svart för 120 kr HÄR)

 

På min hade jag förutom tomatsås och mozzarella även skinka, räkor, tonfisk, köttfärssås, oliver, ananas, kronärtskocka, gorgonzola och burkchampinjoner. Plus tryffelsalami, bearnaisesås och fefferoni. Som sagt, ALLT.  (Mickes är den som ser ut som ett slagfält av köttfärssås, barnen körde bara ost/skinka och oliver(s). I ett övervakat ögonblick satte Sebbe i sig en hel burk svarta oliver plus drack spadet!! No comments.

Bara att hiva på det man vill ha på och sen gräddar man dem 5-8 min i 250 C. Tadaaa. (Använd de speciella pizza-tortillabröden, hittar ni inte dem så funkar det med vanliga tortillabröd också).

 

 

Det är allt eller inget som gäller när jag äter pizza, antingen a l l t på i en salig röra eller en klassisk calzone.

Vad har ni på era pizzor??

 

KRAM

 1. Helen skriver:

  Tortillapizza är en favvis hos oss, går att variera så mkt. Brukar tom göra ”slicar” och ha på buffén när jag gör tapas osv. Ha en fin helg Victoria!

 2. my skriver:

  HA HA HA
  Precis så som din son är min dotter med oliver..
  men visst bara dom är nöjda!

 3. Winnie skriver:

  Är jag riktigt bakis finns det inte mycket som slår en fulhämtpizza med filé, champinjoner, en massa rå lök, en störtflod med bea och extra ost!
  När vi gör egen pizza, vilket vi gör ett par gånger per månad, gör vi alltid med egen deg. Vi har testat att göra tortillapizzor en gång med det går ju inte att jämföra med hemmagjord deg som sedan gräddas på baksten i ugnen – nu äter du ju inte deg utan bara topping så det gör ju ingen skillnad för din del vilken botten som används, så jag förstår att du finner det smidigt med tortillabottnar!
  Toppingen brukar varieras lite men tomatsås, salami, rå lök, gräddost, västerbottensost, samt en skvätt bea vid sidan av är nog min favorit.

  Men gud. Nu blev jag så sjukt sugen på en hemmapizza att jag skriver in en sån på lördagens matsedel! 😀

  1. Joddå så här äter jag botten och hembakad pizza är ju grymt men en helt annan grej, tortillabottnar går ju på nolltid och skönt när man vill göra en snabb middag. jag väljer mina tillfällen, på fulhämtpizza äter jag sällan botten 🙂 kram

 4. HannaB skriver:

  De bröden är toppen! Bra att ha hemma. Pålägg tar jag det som finns, gärna mkt.
  Fin du blev i håret! Kram

 5. Linda skriver:

  Mums! Här kör vi matplatsen all the way här hemma, har ätit din kycklinggryta med avocado och har bakat åttaåringens favorit; kanelbullekladdkaka. Idag prövade vi att göra dem i muffinsform.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..