Goood morgon!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex & Ellos

 

Helloo fredag!

Bästa dagen, tjohooo. Började med frukost på McD för de små innan skolan, fredagstradition. Varma mackor och pommes, och så kikar vi på film i mobilen samtidigt. (De äter nyttigt resten av veckans mornar och får bara se nyhetsmorgon annars innan skolan så förfasa er inte ;)) (finns lite filmklipp på min instastory på instagram, missa inte att följa där om ni vill se lite mer vardagsglimtar).

Storstädade i går, så himla skönt att vakna till. Vardagen med barn är ett evigt plockande och skrubbande men i dag är allt på sin plats och skinande rent. All tvätt tvättad, handdukar utbytta, sängar renbäddade, heltäckningsmattor renskrubbade och skrivbord sanerade från lim etc (detta jäkla slime alltså) och sen sorterade jag ut en himla massa gosedjur och leksaker de aldrig leker med och hivade upp på vinden. De har inte ens märkt nåt 🙂

 

 

Hade en så trist kal yta på övervåningen som nu fått ett litet sideboard man kan pimpa. Vet inte om jag ska ha den där eller i vardagsrummet men just nu står den där och passade riktigt bra. Finns HÄR.

 

 

En annan favorit är denna stora stabila korg med lock (finns HÄR), där stoppar jag ner alla dagens leksaker och prylar som barnen spridit ut på nedervåningen och när den är full så tar jag upp den så de får plocka åt sig sina saker och sortera dem där de ska va. Sväljer massor. Bästa köpet på länge!

Pappa kommer strax och hämtar upp mig så jag måste kila, lilla frukostklubben är i gång igen (dvs pappa och jag hehe). Nytt ställe att testa i dag, återkommer om vilket och sen ska ni få recept på något sött och gott jag ääääälskar.

KRAM så länge!

 

 1. Sällan eller aldrig ett inlägg utan dessa ”annonslänkar”!! Tycker bloggen tappar sin trovärdighet när man inte ens kan gå till frissan utan att tjäna pengar på det!

  1. Nu är ju min blogg mitt jobb och det är helt valfritt (och gratis) att läsa om man vill! Jag är noga att följa marknadsföringslagen och märker alltid ut att det kommer förekomma annonslänkar eller reklam innan inlägget börjar så man alltid ska veta det från start. Tyvärr märker många bloggare fortfarande inte ut samarbeten och reklam och då ser det såklart inte ut som man har så mycket reklam i bloggen som vi som är ärliga och annonsmärker allt. Förstår inte hur det kan tappa trovärdigheten, jag samarbetar bara med företag och produkter jag gillar och står för, jag är ju rädd om mitt varumärke. Men som sagt stör det dig att jag informerar om vad som är reklam och inte så behöver du inte läsa 🙂 Ha en fin dag!

 2. Lisa skriver:

  Tycker det verkar va en urmysig tradition. trevlig helg! Livet är till för att lyxas med!

 3. Anneli skriver:

  Hej!
  Fin förvaringskorg, vad är det för storlek? Verkar finnas S, M och L.

  Hos oss är frukost ett favoritmål då barnen för det mesta intar det på fritids. När det får äta hemma blir det lite lyxigare med smaksatt yoghurt mer val av pålägg etc. McD ligger fööör långt bort annars hade det varit ett alternativ….
  Trevlig helg☀️

  1. Jag har L! Här får man ingen frukost på fritids utan äta hemma och de är inte jättepigga på att äta så tidigt så jag är glad om de får i sig nåt 🙂 trevlig helg! Kram

 4. Johanna skriver:

  Haha, tänkte precis att barnen äter ganska mycket fika, sötsaker…men du lägger kanske mest upp bilder på lite ”festligare mat”. Annars kan man få intrycket att det är väldigt mycket alkohol till er vuxna och sötsaker till barnen

  1. Precis, det är ju ingen uttömmande dagbok utan snarare fokus på det festliga i livet som god mat och god dryck! (Fast de äter sällan fika/godsaker ens om det erbjuds). Ha en fin helg!

 5. Snigeln skriver:

  Så mysigt det låter!
  Blir glad av din blogg!
  Tack:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..