ANNONS

Goood morgon!

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex & Ellos

Helloo fredag!

Bästa dagen, tjohooo. Började med frukost på McD för de små innan skolan, fredagstradition. Varma mackor och pommes, och så kikar vi på film i mobilen samtidigt. (De äter nyttigt resten av veckans mornar och får bara se nyhetsmorgon annars innan skolan så förfasa er inte ;)) (finns lite filmklipp på min instastory på instagram, missa inte att följa där om ni vill se lite mer vardagsglimtar).

Storstädade i går, så himla skönt att vakna till. Vardagen med barn är ett evigt plockande och skrubbande men i dag är allt på sin plats och skinande rent. All tvätt tvättad, handdukar utbytta, sängar renbäddade, heltäckningsmattor renskrubbade och skrivbord sanerade från lim etc (detta jäkla slime alltså) och sen sorterade jag ut en himla massa gosedjur och leksaker de aldrig leker med och hivade upp på vinden. De har inte ens märkt nåt 🙂

Hade en så trist kal yta på övervåningen som nu fått ett litet sideboard man kan pimpa. Vet inte om jag ska ha den där eller i vardagsrummet men just nu står den där och passade riktigt bra. Finns HÄR.

En annan favorit är denna stora stabila korg med lock (finns HÄR), där stoppar jag ner alla dagens leksaker och prylar som barnen spridit ut på nedervåningen och när den är full så tar jag upp den så de får plocka åt sig sina saker och sortera dem där de ska va. Sväljer massor. Bästa köpet på länge!

Pappa kommer strax och hämtar upp mig så jag måste kila, lilla frukostklubben är i gång igen (dvs pappa och jag hehe). Nytt ställe att testa i dag, återkommer om vilket och sen ska ni få recept på något sött och gott jag ääääälskar.

KRAM så länge!

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00