ANNONS

Pinchos för 3

/


Godmorgon!

Vaknade på tok för tidigt denna lördagsmorgon, tur jag somnade till The 100 vid 21.30 i går då 😉 

Åt så himla gott på Pinchos, vi blev bara lilla familjen på 3 (= inget syskongnabb och stoj, men när vi kom hem saknade nån syrran så ujuj). Vi ska plocka upp den 4:e efterlängtade strax och åka på boule & brunch. 


De hade lite nytt och lite ändrat på menyn sen sist vi var där, Sebbe hade sett fram emot minipizzan med ost och skinka – nu var den med fetaost och honung men beställde en ändå och låtsades som ingenting och den smaskade han glatt i sig (måste sluta curla med maten för mkt känner jag). 


Friterad chevre med björnbärsmarmelad (måste testa att göra hemma, sååå gott!) och miniburgare med tryffelmajjonäs, ost och karamelliserad lök var de två godaste i kväll. Men gillar även tex dumplingens, friterad kyckling och Fish and chips med sötpotatispommes. Och drinkarna är grymma! 

Mysig och god kväll helt enkelt! 
KRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00