Pinchos för 3


Godmorgon!

Vaknade på tok för tidigt denna lördagsmorgon, tur jag somnade till The 100 vid 21.30 i går då 😉 

Åt så himla gott på Pinchos, vi blev bara lilla familjen på 3 (= inget syskongnabb och stoj, men när vi kom hem saknade nån syrran så ujuj). Vi ska plocka upp den 4:e efterlängtade strax och åka på boule & brunch. 


De hade lite nytt och lite ändrat på menyn sen sist vi var där, Sebbe hade sett fram emot minipizzan med ost och skinka – nu var den med fetaost och honung men beställde en ändå och låtsades som ingenting och den smaskade han glatt i sig (måste sluta curla med maten för mkt känner jag). 


Friterad chevre med björnbärsmarmelad (måste testa att göra hemma, sååå gott!) och miniburgare med tryffelmajjonäs, ost och karamelliserad lök var de två godaste i kväll. Men gillar även tex dumplingens, friterad kyckling och Fish and chips med sötpotatispommes. Och drinkarna är grymma! 

Mysig och god kväll helt enkelt! 
KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..