ANNONS

Dinnerparty & sällskapsspel

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Boozt

Hej trötta söndag!

Oh my vad illa jag sov i natt, bökade må lite pyrt i går eftermiddag – darrig, yr och kallsvettig. Och när jag låg och inte kunde somna medan timmarna gick så slog det mig att jag drack en stor kopp vanligt kaffe (med koffein) på brunhen. Fail!! Somnade vid halv 4 och vaknade 7. Tål verkligen inte koffein, det där gör jag inte om i första taget.

Men förutom det hade vi en supermysig lördagkväll. Var hem till fam H på middag.

Tyckte den här växten var så söt, en slags spenat tydligen! (heter Basella). Blus från Lindex och skinnjacka HÄR  (liten i strl, jag har M på min) Passa på att kika runt, 20 % rabatt i dag på alla höstjackor märkta med COLD20 HÄR.

Fick så trevliga tilltugg till fördrinken, bla krustader med den otippade kombon banan och ädelsost. De var sååå himla goda!! Nya favvo! Ni måste testa.

Krustader med banan & ädelost

Man behöver:
krustader
banan
gräddädelost

Lägg en bit gräddädel i botten på krustaderna och toppa med en skiva banan. Gratinera i ugnen 175 C ca 5-10 min tills de fått fin färg. Serveras varma. Sött och salt. Mums!!

Nån var trött och somnade (!) i soffan senare, typ aldrig hänt men har man varit på sleepoverkalas med fnissiga tjejkompisar natten innan så tar det nog på krafterna även för den bästa. (Börjar bli lite stor också så det inte är jäääättekul att hänga med Sebbe och hans 6 åriga kompisar och deras småsyskon 😉 Hon sitter hellre med de vuxna och ”tjuvlyssnar på alla spännande samtal” med stora öron eller kikar på paddan när det saknas jämnåriga kompisar).

Supergod trerättersmiddag, ska få recepten så jag uppdaterar er med dem sen. Desserten var bland det godaste jag ätit i mitt liv, dreglat även den på instagram men inte kommit till skott att testa så blev sååå glad!  Blev så mätt (och alla kolhydrater gjorde sitt) så jag fick låna ett par mjukisbyxor av värdinnan sen, hahaha.

Spelade TP, tjejerna mot killarna. Vi vann 🙂 Men vilka svåra frågor det är??! Tog sin lilla tur att få ihop de där tårtbitarna. Fast kul var det, älskar sällskapsspel. Har ni tips på några roliga spel? (För vuxna). Vi spelade något som heter Dumstrut på Cypern varje kväll, jättekul så det kan jag tipsa om.

KRAM

16
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00