ANNONS

Assistent sökes

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Asos

Godmorgon måndag!

Ny vecka – nya möjligheter! Älskar ”nya”, nytt år, ny månad, ny årstid, ny vecka. Måndag är en favoritveckodag.

Har varit och handlat på morgonen så nu är kylen påfylld, härlig känsla! I dag tänkte jag testa en ny laxrätt. Till middag för mig blir det nog popcorn, ska gå och se DET med några kompisar. Hur läskig kan den vara?? Ser aldrig skräckfilmer, så himla lättskrämd, men denna såg jag flera gånger när jag var liten med skräckblandad förtjusning (precis som Candyman och Terror på Elmstreet och såna där man satt ett helt gäng och såg och skrek i kör till).

Ska se om jag kan hitta någon granne som är hemma dagtid i dag, måste ha nån som hjälper till och fotar till ett kul sammarbete jag ska göra. Man skulle ha en assistent. (Olivia agerade assistent i morse men hon är ju i skolan dagtid). Läste att Blondinbella både har en assistent för att fota outfits, en som väljer kläder, en som sminkar henne på morgonen och en som fixar håret, en som städar hemma varje dag och en som lagar alla måltider osv.. Det kanske är lite att ta i (i mitt fall) men ibland skulle man behöva ett par extra händer.

Dagens är mjukisbyxor (House of Lola) och höstig rostbrun myströja i chenille (tror jag det heter?) kan ju vara det mjukaste som finns. Söta detaljer! Finns HÄR.

Dagens första kaffekopp. En koffeinfri sådan 🙂 Pudrade över lite kakao, det doftar så hiiiimla gott. Choklad är livet!

Fredagens bukett är forts fin men rosorna blev fula efter en dag? Skumt. De slokar inte eller nåt, de vita bladen blev bara bruna.

Yeah, fick tag i en granne som kommer över strax så nu ska jag sätta fart.

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00