DET och biogodis

 

Hej hej

Jag överlevde DET 🙂 (till skillnad mot en himla massa andra i filmen). Satt bakom en filt, skrek högt och hoppade till om vartannat. Läskig men inte såå läskig och riktigt rolig och söt emellanåt så ni som inte tror ni vågar se den tycker jag ska tänka om. Den var himla bra faktiskt! Och skådisarna grymma, särskilt barnen – och clownen (Skarsgård) och miljön så kul (80-90-tal).

 

 

Hade laddat upp med en massa gott, detta plus popcorn. Popcornen hann jag sätta i mig innan filmen började – sen satt jag som på helspänn med filten över halva ansiktet så jag hann liksom aldrig öppna resten. Får bli helggodis istället. Nyfiken på Chok Skalle, älskar bubs och älskar choklad så det kan väl bara bli en fullträff? Nån som testat? Kanske får bli tisdagsgodis..

Billiga rosor i mataffären fick följa med hem, behövde färgklick i matsalen.

 

 

Studiedag i morgon, ska passa på att ta en heldag och baka med barnen. Ge mig tips på era bästa småkakor!! Tänkte fylla upp frysen..

KRAM

 

 1. Mari skriver:

  Kolasnittar med olika godisar / choklad är ju en favorit. Familjens nya beroende är american chocolate chip cookies. Letade och provbakade ett par recept som skulle likna Subways kakor, och detta recept fick stanna hos oss:

  125 gr mjukt smör
  1,25 dl socker
  1,25 dl farinsocker
  1 ägg
  3,5 dl mjöl
  0,5 tsk salt
  0,5 tsk bakpulver
  0,5 tsk bikarbonat
  0,5 msk vaniljsocker
  Ugn 175 gr

  I med valfri hackad choklad, godis osv (ca 100-200 gr). Originalreceptet var med macadamianötter och vit choklad.
  Om jag gör 28 kakor, 11 min i ugn. 20 kakor i 13 min. Även om de varit i frysen så smakar de som nybakta när man tinat upp och kört ett par sekunder i micron! 🙂

 2. Sara skriver:

  Provade den med banan och kola, den riktiga godiset i skum är en favorit. Det är som plopp ungefär med en annan fyllning och formad som en bubskalle . Denna fick godkänt.

 3. Malena skriver:

  Kolasnittar med daim är de absolut bästa. Lätta att baka, goda att provsmaka under tiden och barnen älskar dem även efter har tagit mitt recept från Fikastunder.

 4. Emma skriver:

  Dessa snittar var farligt goda

 5. Gjorde fyllda dumlecookies i förra veckan till fredagsfikat på jobbet, var mycket uppskattat! Sen gillar jag klassiska drömmar. Lycka till med baket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..