Tillbaka i skolbänken

 

Godmorgon!

Tidig frukost i dag, händer typ aldrig. Olivia sitter bara och stirrar på mig ”äter D U frukost N U !??” Men jag ska i väg med barnen till skolan strax och stanna där, ska vara med Sebbe i hans klass hela dagen. Så mysigt!! Gissa om han är peppad 🙂

 

 

Jag är väldigt nyfiken på att spana in skolmaten också, sist jag var med honom var det fiskpudding – men tack o lov (!!) så var det på menyn i går, puh. Slapp undan med en hårsmån..

 

 

Det här kallar jag ett perfekt ägg! (lägg äggen i en kastrull med kallt vatten – koka upp snabbast möjligast och ta tid från att det börjar bubbla, 6 min. Tadaaa)

 

Ha en fin dag!

KRAM

 1. Marie skriver:

  Är som dig väldigt känslig mot koffeinet i kaffe, verkligen motsatt effekt på migmen tycker det är så gott med kaffe så jag brukar köpa hem koffeinfritt. Men din kaffe ser såå god ut,hur gör du din? Skummar du mjölken? Fantastisk härlig blogg du har.

 2. Isabell skriver:

  Jobbar i barnomsorgen inom Örebro kommun och reagerade och på fiskpudding när jag började men det är förvånansvärt gott! med potatis och skirat smör till, alla älskar faktiskt det på jobbet! Mild fisksmak, lent och gott!

 3. Maria skriver:

  Det var väl fiskpudding idag? Det sa min dotter i alla fall

  1. Haha nä hos oss var det i går. I dag var det broccolipaj och grönsaksbiffar med mos 🙂 kram

   1. Maria skriver:

    Haha ungarna har ingen koll, hon sa att det var fiskpudding idag! Minnet är som en guldfisk Hon går också! Kram

 4. Rebecca skriver:

  Lämnade precis min dotter på förskolan, så säger fröken ”Kom nu Lykke så ska vi gå in och äta lunch, det blir fiskpudding” oh my, tänkte jag!!

 5. Vad kul att vara med en dag i skolan! Det måste jag också se till att göra snart. Minns att det var så mysigt när mamma följde med när man själv var liten:) Hoppas ni får en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..