ANNONS

Fanta Blackcurrant & halloweenprylar

/

Hej hej

Svartvinbärssaft är min favvosaft. Sprang på dessa Fanta (sockerfri) med smak av blackcurrant och kunde inte låta bli. Och då gillar jag egentligen inte bismaken på lightläsk (tyvärr). Aldrig förstått alla som prisar cola light som godaste drycken osv men smaken är ju olika. Men denna var faktiskt helt ok.

(Påminner lite om Hooch Blackcurrant i smaken om det är nån som minns dem)

(Och ja hög tid att måla naglarna..)

Snygga burkar dessutom! Snart Halloween, har börjat köpa lite smått och gott att duka och pynta med, lite kul godis etc.

Firar ni Halloween eller tycker ni det är knasigt påhitt? Lite olika läger om det där. Jag tycker det är kul att fira det som firas kan och barnen tycker det är en jättekul grej att klä ut sig och gå trick or treat, de är ju lika vana vid den traditionen som jul, påsk etc.

Barnen har Halloweendisco i skolan den 27:e. Själva halloween är väl på en tisdag i år (31/10) men i vårt område brukar vi gå trick or treat på en helg. Vi får se om det blir nån fest i år, om inte annat kan man ju äta en lite läskig middag med häxhatt på huvudet.

Nu ska jag i väg och vaccinera mig inför stundande utlandsjobb.

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00