ANNONS

Porslin, Jamie Oliver & pepparkaksbak

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Cervera

Hej tisdag!

Sovit gott? Jag sov ovanligt länge, 7 timmar kom jag upp i trots att jag gick upp lite extra tidigt! Somnade i första reklampausen på Bachelor. (Alltså jag somnade inte vid 21 utan såg det på play när jag la mig lite senare och då sa det bara zzzz ;)) Vad tyckte ni om årets hunk? 🙂

Visar lite nytt i köket. Beställde 2 till av mina älskade Royal Copenhagen Musselmalet så nu har jag äntligen så jag kan duka lika till alla när vi är fulltaliga runt stora bordet.

Kompletterade med 2 st till av White elements så nu kan jag duka till oss 4 🙂

Och sen har jag ju börjat samla på Swedish Grace. Har några olika färger på mattallrikar men samlar främst på den blågrå ice så till den beställde jag ett gäng assietter. Råkade dock ta den allra minsta (17 cm) och blev lite snopen först (de finns i 21 cm också) men nu är jag tvärt om riktigt nöjd för det är den perfekta storleken till frukostmackan, när man småfikar med bullar eller småkakor eller till en liten förrätt.

Hittade även en bakform i 23 cm, det har jag letar efter! Har bara mindre och större och de som är 24-25 blir liiite för stora för kladdkakor, cheesecake etc tycker jag, denna blir perfekt. Tung och rejäl också, mina gamla från ÖoB som läcker kanske har gjort sitt.. Denna är från Jamie Olivier.

(Appropå Jamie Oliver så bokade vi Jamies Italian till på fredag, ska upp och mysa lite bara familjen på fredag innan vi anstormar min Linda med fram på lördagen. Nån som ätit där?)

Och sist och minst en ny pepparkaksform som en mun – jag älskar ju att duka med pepparkakor som bordsplacering i juletider och dessa blir perfekta till det. Var tvungna att tjuvstarta med ett pepparkaksbak till barnens förtjusning 🙂

KRAM

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00