ANNONS

I vårt lilla lilla badrum

/

Innehåller reklam & annonslänkar för Jotex

Hej hej

Vårt lilla badrum på nedervåningen med betoning på lilla. Det rymmer ett badkar och sen har vi ju iof ställt in en onödigt stor byrå kanske (men behövde förvaringen) och sen får det inte plats så mycket mer än toa och handfat. Men det behövs ju inte heller. Framöver när barnen tröttnat på att bada i badkaret (vi vuxna använder det aldrig) så tänker jag mig en dusch i stället, det kan nog behövas två st med tonåringar i huset sen.

Ny stor kruka till senaste kaktusen (byter ut en efter en av mina växter mot kaktusar – ultimata gröna växten!). Denna finns HÄR och i flera storkar till bra pris.

För ett tag sedan rensade vi ut alla gamla udda, fula, trasiga, dåliga handdukar och badlakan och beställde en hel drös av DESSA i olika storlekar i stället. Sååå nöjd med detta. Nu har vi alltid matchande handdukar, de är alldeles lagom tjocka/tunna och torkar upp bra och jag är SÅ nöjd. Finns HÄR till bra pris (och i samma färg men ett annat mönster HÄR).

Har ett par handdukar i matchande helgråblå också här nere (DESSA) och en matchande liten badrumsmatta (DENNA).

KRAM

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00