ANNONS

Fredag fredag freeeedag

/

Hellooooo 

Fredag! Vi har beställt fönsterputsning och annat hemma så pappa bjöd ut mig på frukost så vi sitter på Java just nu. Tog med datorn så jag kan jobba undan lite sen ska jag passa på att beta av ärenden under förmiddagen.

Exakt så trött som jag ser ut, legat vaken sen ca 03.30 sov som en k r a t t a. Ser ut som en boll i ansiktet i dag, bjuder på det.

Perfekt kokt ägg, inne på mitt tredje 🙂

Hämtar upp barnen tidigt sen och så drar vi mot Sthlm! Så länge sen jag var där nu, kan sakna ihjäl mig ibland (bodde där nästan 10 år innan vi flyttade hit). Vi ska ut och äta på Jamie Olivers Italian i kväll och bo över på Kung Carl första natten. Barnen skrek rakt ut – jaaaaaa och sitta i lobbyn hela kvällen och äta godis från 7eleven snällaaaaaa! Det är typ vad vi brukar göra, äta tidig middag och sen sitta i lobbyn och sippa på en drink eller två (de gör magiska drinkar) och bara hänga medan barnen ritar och pysslar. Vi älskar hotell Kung Carl alla fyra! Home away from home.

På lördag ska vi hem till min bästis Linda med Fam och sova över där, och fira hennes 40-årsdag i efterskott! Skulle vilja hinna förbi Mr Cake också – nån som varit där?

Topphelg alltså!

Har ni några planer för helgen? Berätta gärna!

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00