Jamies Italian, hotellnatt och kompishäng

(Hotelltips i sammarbete med Hotel Kung Carl, reklam för Boozt genom annonslänkar)

 

Hej hej

Sitter i bilen på väg hem till Örebro. Mysig helg i Sthlm! Kom upp i fredags precis i tid att kasta in packningen på rummet innan vi hade bord på restaurang. Bodde på Hotel Kung Carl, ett mysigt rum med bäddsoffa till barnen denna gång. Sebbe sprang runt runt och tjoade jag är så glaaaad sådär lyckligt glaaaad”. Han har så roliga uttryck för sig 🙂

 

 

Båda två var på strålande humör hela kvällen faktiskt, hade ett jättemysigt restaurangbesök på Jamies Italian (tack för läsartips). Passade oss perfekt med 2 barn. Ligger ett stenkast från hotellet, hade rolig barnmeny där man fick kolla på bilder på rätterna i en sån där 3D-mojäng man hade när man var liten på 80-talet (minns ni?) och supertrevlig personal. Mickes kött var sådär tyvärr men min kalkonschnitzel fylld med ost och skinka toppad med riven ost, stekt ägg och färsk tryffel var supergod. Olivia åt miniburgare och Sebbe kycklingspett. Vid sidan av serverades en burk med lite blandade grönsaker i – den var särskilt poppis och nu ska vi tydligen göra såna och ha hemma till maten 🙂

 

 

Sen slog vi oss ner i lobbyn på hotellet en stund och beställde en drink (barnen fick välja godis på 7eleven som önskat, det blev kinderägg och tictac :)) Och sen bäddade vi ner oss allihopa i vår säng och kikade på Idol och Ack Värmland. Skön fredag!

 

 

I går gjorde vi stan efter frukost. Underbart väder som sagt! Gick och gick, var uppe i 10 000 steg innan lunch. Gick till Nybrogatan 38 och tänkte äta brunch men där var 2 h väntetid för ett bord så vi hamnade på Friday´s tillslut (alla stegen tog ut sin rätt, det var ganska trötta barn och man, så vi fick ta första bästa ställe innan nån bröt i hop) Ingen jättehit, de har gjort om menyn sen sist och fanns inte så mkt kul att välja på. Torra barnportioner, trist ceasarsallad men mina 3 miniburgare (beställde utan bröd) var helt ok. Sen gick vi till Mr Cake men kön där var bra lång så det blev ingen fika denna gång. Men fint var det och gott såg det ut!

 

 
 

 

Kvällen spenderade vi hos Linda med fam. Firade att hon fyllt 40 i efterhand och bjöds på god middag. Fullt ös på de små hela kvällen lång, ganska trött gäng i dag 🙂

 

 

Barnen passade på att ha ”finkläder” (i skolan blir kläderna katastrof, Sebbe ser ut som han lekt golvmopp varje dag jag hämtar honom) S har tischa och tröja från Kenzo HÄR och Olivia glittrig guldklänning med volangärmar HÄR.

Missa inte kampanjen på Boozt i dag – 20 % på både rea och nyheter märkt med ALL20 (bla DENNA som jag köpte förra veckan, typiskt 😉 men den var såå fin, supernöjd).

 

 

Hörde inte så mycket av Så mycket bättre så att säga, får nog se reprisen i dag 🙂

Nu hemma!

KRAM

 

 1. Maria skriver:

  Hej! Jag undrar vad färgen heter på ditt snygga Essie-nagellack som du hade på dig i Stockholm? Ha en fin dag! Kram

 2. Ann skriver:

  Nackdelen med Jamies Italien, det är antingen väldigt gott eller sisådär, har varit varannan gång bra och varannan gång dåligt de gånger jag varit där. Lite trist.

 3. Linda skriver:

  Så härligt!! Var kommer klänningen ifrån som du hade på restaurangen? // Linda

 4. Linda skriver:

  Jag har en fråga som inte har med inlägget att göra. Vilken färg har ni målat Sebastians rum med? Vi ska göra om min dotters rum och efter att sett bilder vill hon ha ett likadant rum.

  Hälsningar Linda

  1. Hej! Vi har målat med vanlig klassisk vit färg på väggarna och en fondvägg med elefant-tapet. Kram!

 5. Melina skriver:

  Kul att läsa om er helg. Blir inte alltid som man önskar. Jag letar gärna det bästa jämt, när det gäller restauranger alltså men familjen önskar inte alltid göra detsamma om man säger så, haha… Såg väldigt gott ut på ”mr cake”, måste testa det nästa gång jag är i sthlm. Ha nu en skön slapp söndag. Det ska vi ha. Jag ska baka scones till kvällsmat och se ” vår” serie ”the good wife”, såå bra!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..