iDeal of Sweden – rabatt

I samarbete med iDeal of Sweden

 

Godmorgon!

Uppe med tuppen i dag, tidig frukost för nu väntar en dag på vift. Känns som det aldrig kommer bli ljust i dag? Mörkt och murrigt väder. Som gjort för tända ljus och höstmys, älskar detta blåaktiga dova ljus som är såna här dagar.

 

 

Nytt fodral på telefonen och detta är utan tvekan min favorit hittills. Helt underbart i krispigt blått/grått/guld. HÄR finns detta.

 

 

Och nu har det även kommit nya plånboksfodral i form av en liten clutch. Ni finner dem HÄR (rosa, grått, mörkblått – finns även i svart). Det hör till en handrem till clutchen som jag inte hunnit sätta på, missa inte den (den ligger inuti det svarta skalet som medföljer).

 

 

 

Med koden VICTORIA får ni 20 % rabatt på alla produkter hos iDeal. (Gäller t.o.m 1/11).

Nu måste jag rusa (kika in på instastory under dagen)

KRAM

LOADING..