ANNONS

Infinite by Forever

/

I annonssamarbete med Forever Living Products

Hej!

Jag har fått testa Forever Living Products nya hudvårdsserie – Infinite by Forever. Känner ni till dem? Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera och har starkt fokus på kvalitet och hållbart jordbruk.

Infinite by Forever är en avancerad hudvårdsserie, som jobbar för att minska utseendet av fina linjer och rynkor, förbättra hudens jämnhet och som ger dig känslan av strålande, återfuktad hud som både känns och upplevs yngre. Serien innehåller fyra produkter – kosttillskott, rengöring, serum och ansiktskräm – som tillsammans håller huden fast och återfuktad.

Hudvård är så viktigt, särskilt när man som jag passerat 40 och huden inte är lika medgörlig och förlåtande längre. Heja anti-age 🙂 Kollagen är ett av proteinerna som bygger upp vår hud och kollagenproduktionen är något som minskar ju äldre vi blir, vilket betyder att hudens stadga reduceras och rynkor och fina linjer uppkommer.

Försöker lägga lite mer tid på att pyssla om mig själv och är noga med tvätt och krämer. Favoriten av dessa är serumet, men alla produktens i hop blir en skön kombo. Hjälper inifrån och ut.

Produkterna är fria från parfym, silikoner, sulfater och parabener, passar alla hudtyper (män som kvinnor) och är inte djurtestade.

HÄR kan ni läsa mer om produkterna och hitta återförsäljare. De är populära och säljer slut snabbt. (De har till och med haft väntelista på produkterna).

KRAM

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00