ANNONS

Halloweenpyssel, disco och fredagsfeelings 

/

Godmoooorgon!

Peppade barn här hemma – halloweendisco i omgångar i kväll! Sebbes första disco, min beeebis är ingen bebis längre. Men han säger att han alltid kommer va min bebis, även när han är längre än mig <3


I går hade vi lite halloweenpyssel här hemma. Hittade så ursöta lyktor på TGR att måla (10 kr/st!)

så det roade vi oss med. Sen blev det räkor och tillbehör i soffan framför Wahlgrens värld när barnen lagt sig. Och Grey’s var ju så spännande i onsdags så kunde inte låta bli att kolla på de två avsnitten som släppts i USA. Lyxade till denna fredag med nybakade croissanter när barnen vaknade. Olivia fick en ny handväska med guldcroissant på och Sebbe en miniväska/plånbok med guldband att hänga runt halsen (så de kan ha lite pengar med sig på discot i kväll – handla i kiosken är ju nämligen mer än halva nöjet).  Svårt det där med killar – handväska känns ju lite fel men han kan ju inte ha pengarna i byxfickan.. Superglad för miniväskan blev han iallafall! 


Appropå killar/tjejer så älskar båda såna där tröjor med vändbara paljetter på ni vet?! Hittade en så söt på Kappahl till O och frågade om de hade några till killar med men nope. Jag var dock inte den första som frågade det så de skulle ta upp det. Bra, men letar fortf efter en åt Sebbe så har ni några tips så blir jag glad! 

Nu lämna barn och ta en PW i skogen!

KRAM

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00