Halloweenpyssel, disco och fredagsfeelings 


Godmoooorgon!

Peppade barn här hemma – halloweendisco i omgångar i kväll! Sebbes första disco, min beeebis är ingen bebis längre. Men han säger att han alltid kommer va min bebis, även när han är längre än mig <3


I går hade vi lite halloweenpyssel här hemma. Hittade så ursöta lyktor på TGR att måla (10 kr/st!) så det roade vi oss med. Sen blev det räkor och tillbehör i soffan framför Wahlgrens värld när barnen lagt sig. Och Grey’s var ju så spännande i onsdags så kunde inte låta bli att kolla på de två avsnitten som släppts i USA. 

Lyxade till denna fredag med nybakade croissanter när barnen vaknade. Olivia fick en ny handväska med guldcroissant på och Sebbe en miniväska/plånbok med guldband att hänga runt halsen (så de kan ha lite pengar med sig på discot i kväll – handla i kiosken är ju nämligen mer än halva nöjet).  Svårt det där med killar – handväska känns ju lite fel men han kan ju inte ha pengarna i byxfickan.. Superglad för miniväskan blev han iallafall! 


Appropå killar/tjejer så älskar båda såna där tröjor med vändbara paljetter på ni vet?! Hittade en så söt på Kappahl till O och frågade om de hade några till killar med men nope. Jag var dock inte den första som frågade det så de skulle ta upp det. Bra, men letar fortf efter en åt Sebbe så har ni några tips så blir jag glad! 

Nu lämna barn och ta en PW i skogen!

KRAM

 1. Denice skriver:

  Finns med tigerhuvud (grå botten) på zalando. Min åttaårige son älskar den!

 2. Isabell skriver:

  Kunde han inte bara fått samma som Olivia fast i hans storlek? 🙁 Det är ju ett tips överlag, att inte köna barn med könsstereotypa kläder.

  1. Visst kunde han fått det om han ville men jag vet att han INTE vill ha en rosa enhörning, han gillar mer döskallar och andra ”coola” saker som han säger och då får han välja det, tvingar inte på honom nånting. Kram

   1. Isabell skriver:

    Menar mer att det är problematiskt att både handeln och konsumenter delar upp kläder efter kön och ville nyansera tipsen angående var en kan hitta en viss typ av kläder för just ”killar”. Att många tycker att det är ”synd att det ska vara en tjejgrej” kanske snarare borde reflektera varför det just är ”en tjejgrej” istället för att leta efter något som är mer pojkigt för att sonen ska acceptera det. Det är ju ingen slump att det är just barn med snopp som vill ha kläder med döskallar och barn med snippor vill ha kläder med enhörningar. Vad barnen vill ha är ju ett resultat av vad omgivning uppmuntrat och förväntat sig att barnet ska gilla. Med det menar jag inte att jag inte tror att din son faktiskt vill ha typiskt pojkiga kläder, men som sagt, varför han vill det är ju inte en slump. Argumentet att man i så fall ”tvingar” barnen till något tycket jag är tunt. Tycker nog det finns mer tvång i att bara erbjuda hälften av affärens kläder än alla. Men det är såklart svårt när barnet är större och redan identifierar sig som ”en cool kille.”

 3. Hannah skriver:

  Så synd att det ska vara en ”tjej-grej” Men vill han ha något till sitt rum så har vi på Mio prydnadskuddar med vändbara paljetter, sjukt beroendeframkallande att pilla på dom ;P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..