Höstlov & tilltugg

 

Godmorgon

Lördag och höstlov, så himla skönt. Varit så trööött på sistone så en vecka med sovmornar kommer göra susen känner jag. Micke stackarn gick upp vid 6 i morse för att jobba men vi andra har precis ätit frukost (kika på instagram, gofrulle a la höstlov). I kväll ska vi på höstfest hos grannarna så nu ska jag lägga mig i sängen med en ansiktsmask, måla naglarna och kika på Banshee och bara vila medan barnen pysslar pärlplattor på löpande band. Sen ska jag göra en djupdykning in i garderoben och försöka hitta något att ha på mig. Ledig lördag helt enkelt!

Vill ni ha något gott tilltugg i kväll så kan jag tipsa om detta som en läsare tipsade om bland kommentarerna. Nämligen chips med ost, honung och granatäpple!

 

 

Man behöver:
salta chips
västerbottensost
honung
granatäpple
timjan

Lägg chipsen i en ugnsform. Strö på ost efter smak. In i ugnen tills osten smält. Ringla över lite honung, granatäpplekärnor och färsk timjan. Servera genast.

Salt och sött och gott!

 

 

Ha en riktigt fin lördag nu.

KRAM

 1. Maria skriver:

  Åh vad kul att du provade mitt recept! Hoppas det var gott

 2. Jenny skriver:

  Visst är det härligt med höstlov, man behöver som det Lördagar är åxå bra Kaffe och mysfrukost☕️

 3. Jess skriver:

  Måste fråga; var tittar du på Greys Anatomy? De nya avsnitten

   1. Jess skriver:

    Tack!! Du räddade mig, missade första avsnittet på nya säsongen Köpte fin karré idag så jag kan prova din chili

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..