ANNONS

Höstlov & tilltugg

/

Godmorgon

Lördag och höstlov, så himla skönt. Varit så trööött på sistone så en vecka med sovmornar kommer göra susen känner jag. Micke stackarn gick upp vid 6 i morse för att jobba men vi andra har precis ätit frukost (kika på instagram, gofrulle a la höstlov). I kväll ska vi på höstfest hos grannarna så nu ska jag lägga mig i sängen med en ansiktsmask, måla naglarna och kika på Banshee och bara vila medan barnen pysslar pärlplattor på löpande band. Sen ska jag göra en djupdykning in i garderoben och försöka hitta något att ha på mig. Ledig lördag helt enkelt!

Vill ni ha något gott tilltugg i kväll så kan jag tipsa om detta som en läsare tipsade om bland kommentarerna. Nämligen chips med ost, honung och granatäpple!

Man behöver:
salta chips
västerbottensost
honung
granatäpple
timjan

Lägg chipsen i en ugnsform. Strö på ost efter smak. In i ugnen tills osten smält. Ringla över lite honung, granatäpplekärnor och färsk timjan. Servera genast.

Salt och sött och gott!

Ha en riktigt fin lördag nu.

KRAM

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00