ANNONS

Fitbit Alta hr, Fitbit Charge 2, Fitbit Aria

/

Reklam för ellos – innehåller annonslänkar


Godmorgon! 

Kan inte klaga på sömnen i natt, sov 10 h! (Vaknade till när Micke la sig och snubblade på en papperskasse och när hans väckarklocka ringde vid halv 6 ser jag men annars zzzzz).

Sebbe hade varit uppe och gjort sig frukost medan jag sov och fotade den med min telefon. Jordgubb på kanten och allt

(och sen hade han klätt sig, vattenkammat sig, städat sitt rum och bäddat sängen med överkast – trodde nästan jag fortfarande drömde haha).

Nu har jag haft mitt Fitbit-armband i snart 2 månader ungefär och måste säga att jag är såå nöjd. Det är så kul och jag blir automatiskt pushad att röra mig mer i min vardag än jag gjorde tidigare. Den lilla gubben påminner mig titt som rätt att han vill bli matad med fler steg och små challenges. Blivit riktigt duktig på att komma upp i 10 000 steg om dagen (målet) men kan bli mycket bättre.

Jag har DENNA modell (fitbit aria hr) och Micke har DENNA (fitbit charge 2 – lite större, lite mer avancerad). Man väljer vilka inställningar man vill använda (som tex om man vill se sms i den) och sen kan man koppla ihop den med runkeeper, Lifesum osv vad man nu gillar att använda för appar. Har min även kopplad till vågen Fitbit Aria (denna).

Bra julklapps/farsdags/presenttips!

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00