Fitbit Alta hr, Fitbit Charge 2, Fitbit Aria

Reklam för ellos – innehåller annonslänkar


Godmorgon! 

Kan inte klaga på sömnen i natt, sov 10 h! (Vaknade till när Micke la sig och snubblade på en papperskasse och när hans väckarklocka ringde vid halv 6 ser jag men annars zzzzz).

Sebbe hade varit uppe och gjort sig frukost medan jag sov och fotade den med min telefon. Jordgubb på kanten och allt

(och sen hade han klätt sig, vattenkammat sig, städat sitt rum och bäddat sängen med överkast – trodde nästan jag fortfarande drömde haha).

 

 

Nu har jag haft mitt Fitbit-armband i snart 2 månader ungefär och måste säga att jag är såå nöjd. Det är så kul och jag blir automatiskt pushad att röra mig mer i min vardag än jag gjorde tidigare. Den lilla gubben påminner mig titt som rätt att han vill bli matad med fler steg och små challenges. Blivit riktigt duktig på att komma upp i 10 000 steg om dagen (målet) men kan bli mycket bättre.

 

 

Jag har DENNA modell (fitbit aria hr) och Micke har DENNA (fitbit charge 2 – lite större, lite mer avancerad). Man väljer vilka inställningar man vill använda (som tex om man vill se sms i den) och sen kan man koppla ihop den med runkeeper, Lifesum osv vad man nu gillar att använda för appar. Har min även kopplad till vågen Fitbit Aria (denna).

 

 

Bra julklapps/farsdags/presenttips!

KRAM

 1. Mojjan skriver:

  Jag köpte min alta när det först kom ut och är såååå nöjd! 🙂 Funderar på att uppgradera mig till en Alta HR men denna fungerar fortfarande så sanslöst bra. Köper nya armband på Wish, superbilligt och snyggt!

  1. Vad kul! Också såå nöjd. Tack för tips om armbanden! Kram

 2. Hej! Jag och sambon provade din krämiga kräftsoppa (underbar!) i helgen. Det var sambons premiär för kräftsoppa. Idag hade de ätit ute med jobbet och med tanke på helgens succé hade han beställt kräftsoppa.. Det hela slutade med en soppskål som knappt rördes då det inte smakade som din ”den var inte lika god usch” Så imån ska jag, efter önskemål, stå och göra en laddning kräftsoppa till matlådorna!

 3. Carola skriver:

  Tack för tips till Fars dag! Något helt annat nu, jag är på jakt efter någon riktigt bra restaurang i Örebro. Dags för konsertbesök om några veckor o vill såklart äta något gott innan. Har du tips om vårt vi ska boka bord? Tack för all inspiration du ger mig!

  1. Kul att du gillar! Rekommenderar Sobi, Walvet, Makeriet eller Amano! Kramar

 4. Annika skriver:

  Men hallå killen! Kan han komma och göra frukost till mig varje dag? <3 Skönt att få sova ut. Jag gjorde det i helgen, men natten till idag var allt annat än bra sömn. Ugh.

 5. Annso skriver:

  Hej, tack för tips!
  Två frågor, hur ”stor” är din på armen? Förstår att det är olika från person till person hur den ser ut på armen men så man får ett litet hum iaf. Har du någon bild på det?
  Sen undrar jag om det går att använda vågen utan fitbit?

  Tack för en bra blogg!

  1. Det finns bild i bloggen sen tidigare! Sök på Fitbit i sökrutan! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..