Helgen som gick

 

Godmorgon!

Tillbaka till vardagen efter ett superskönt höstlov och sitter här i sängen framför nyhetsmorgon och datorn i knät. Haft det så himla bra. Avrundade med en riktig kalashelg. I fredags hängde jag och barnen på grannarna ut och åt på Harrys och firade Stina som fyllde år. Jag åt goda ribbs med saltgurka i stället för pommes. Och i lördags bjöd hon in till maskeradkalas med fondue.

 

 

Möttes av en förkolnad skalle som tilltugg, haha. (recept HÄR). Barnen fick plockmat & mumier och sen serverades fondue som sagt, första gånge jag åt det men nu är jag ju jättesugen på att köpa en egen. Så gott! Vi doppade i en fondue med olja och en med buljong/rödvin. Doppade oxfilé, halloumi (blev såå god), pimentos de padrones, champinjoner och cornichons. Dippsåser och sallad till. Mums! Har ni tips på annat gott att ha i?

 

 

KRAM

 1. Hej Viktoria!
  Tack för en härlig blogg,har provat flera av dina recept!Är tyvärr urdålig på att kommentera…
  Skulle kolla om du kan ha något kul tips;vi är ett gäng på 10 vuxna & 4 ungdomar som ska ha en egen liten cykelfest nästa helg (hade det förra året-väldigt lyckat!)Vi kör brunch,sedan ngt ”litet”,sedan afternoontea,middag & sist dessert med dans.Jag & sambon ska ha 2:a stoppat-känns lite klurigt att komma på något.Det blir vid 13-tiden.Har tänkt champagne som dryck.Vet att småplock alltid går hem,men helst ngt annat..Har funderat på lobsterrolls,men tror det kanske blir för mäktigt?Kan du tpsa om något?
  Kram Helén Persson

 2. Mitta skriver:

  Vi kör ostfondue med olika salami o Parma päron som tillbehör! Sjukt gott o doppa bröd, grönsaker..

 3. Annika skriver:

  Vår lilla familj älskar fondue! Dock kör vi enbart köttbonanza i form av oxfilé, fläskfilé och ibland kyckling (maken har champinjoner) och min favorit till är koriandersalsa medan maken och dotter kör på bea.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..