Godmorgon

 

Godmorgon!

Vaknat trött som ett ösregn trots jag kom hyfsat tidigt i säng i går! Orkar knappt flytta ena foten framför den andra. Kikade i appen och ser att jag knappt haft nån djupsömn i natt så det kan väl vara därför.

 

 

Sugen på nåt riktigt gott är jag också! Redan nu 🙂 Funderar på att baka lussebullar faktiskt och fylla frysen. Vill vara redo när 1:a advent kommer och inte stressa under december utan bara njuta. Då får man vara ute i tid. November går så himla fort. I helgen reser jag upp till Sthlm med grannfruarna och sen vidare på söndag till Afrika (Ghana) på jobb med Nestlé så där ryker en vecka. (Ska bli såå kul, berättar mer sen). När jag kommer hem blir det julgodis på löpande band.

Bästa tiden på året!!

 

 

Nu ska jag åka och lämna barnen i skolan och bege mig till posten. Och köpa saffran.

Hörs lite senare!

KRAM

  1. Mia skriver:

    God morgon,
    Ja det är inte så svårt att vara trött i detta mörker. Jag ligger sjuk och det är så tråkig hade planer på matmässan i morgon. Vi får se hur det blir med det….. är så suuuuugen jag med på att baka saffransbröd, så gott ju. Härligt med resan då får då lite värme i ljus iaf Jag åker till Mauritius om några veckor tjoho!!!!! Vad härligt.
    Hälsningar Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..