ANNONS

Julkalendern 2017 – Jakten på tidskristallen

/

Välkommen december!

Är ni fler som startade dagen med första avsnittet av årets julkalender tro? Jättespännande tyckte barnen. Förra årets blir svårslagen känner jag men tror denna kan vara bra också, vi kommer absolut följa den. (Däremot skippade jag att köpa kalendern i år).

Julporslinet åkte fram också. Älskar denna servis som jag samlat på i flera år. Så mycket julkänsla över den! (Royal Copenhagen Star Fluted).

Och självklart tändes kalenderljuset som sällskap.

I helgen ska jag vika tid åt att bara slappa framför julfilmer och äta julgodis. Har ni tips på någon riktigt bra film?? The Holiday och Love Actually är nog favoriterna men har sett dem såå många ggr nu, vill se något nytt. Har en lång lista på julfilmer HÄR där ni kan hitta lite inspo om ni också letar.

KRAM

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00