Julkalendern 2017 – Jakten på tidskristallen

 

Välkommen december!

Är ni fler som startade dagen med första avsnittet av årets julkalender tro? Jättespännande tyckte barnen. Förra årets blir svårslagen känner jag men tror denna kan vara bra också, vi kommer absolut följa den. (Däremot skippade jag att köpa kalendern i år).

 

 

Julporslinet åkte fram också. Älskar denna servis som jag samlat på i flera år. Så mycket julkänsla över den! (Royal Copenhagen Star Fluted).

 

 

Och självklart tändes kalenderljuset som sällskap.

 

 

I helgen ska jag vika tid åt att bara slappa framför julfilmer och äta julgodis. Har ni tips på någon riktigt bra film?? The Holiday och Love Actually är nog favoriterna men har sett dem såå många ggr nu, vill se något nytt. Har en lång lista på julfilmer HÄR där ni kan hitta lite inspo om ni också letar.

KRAM

  1. Mysigt! Ska se kalendern ikväll tänkte jag. Önskar också tips på lite nya julfilmer, älskar ju det men är också tyvärr liiite less på att se samma varje år, typ de som du nämner ovan. Har sett en ganska ny julfilm som finns på Netflix (dock från 2015 men inte sett förut), ”The Night Before”. En komedi, lite tänkvärd, julmysig och bjuder på lite skratt:-) Tack för din mysiga blogg! Kram från ett snöigt Jämtland.

  2. Ett tips på en av mina absolut stora favoritfilm är ”Medan du sov” med Sandra Bullock, den slår alla andra filmer.
    Så har du inte sett den så måste du göra det, du kommer absolut att gilla den.

  3. Hej Victoria!
    Vilken size har du på jultallrikarna från Royal Copenhagen? Ska köpa dem och velar vilken jag ska beställa. Kram Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..