ANNONS

Brigadeiro

/

Hej hej

Sitter och väntar på att mitt jul-röda nagellack ska torka och smaskar på lite julgodis. Dessa provade jag att göra i går, kan vara det enklaste jag provat! Och såå goda. Len och god tryffelkonsistens och söt krämig kolaaktig chokladsmak, gott att rulla i kakao som bryter av mot det söta men annars funkar strössel också. Testa dessa!

Brigadeiro
1 burk kondenserad mjölk
50 g smör
3 matskedar kakao

Blanda den kondenserade mjölken, smöret och kakaon i en kastrull. Sjud på medelvärme ca 10 min under omrörning tills kolasmeten tjocknar. Häll ut på en smord plåt att svalna. När kolan börjat stelna rullas den till bollar. Doppa dem sedan i kakao eller strössel och låt dem stå kallt. Mums!

KRAM

16
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00